Csak szerintem nagyon nagy meggondolatlanság lényegében nyitva hagyni a házat?
Barátomék falun laknak, és úgy van náluk, hogy a mamájáék házának udvarán építtettek hátrébb egy másik házat ott laknak ők öten. Az udvarnak a kapuja mindig nyitva van, és ha pl a postás jön, akkor keresztül megy az udvaron az ő házuk bejárati ajtójáig. Szóval lényegében oda bárki bemehet, ehhez képest az autókat is úgy hagyják ott éjjelre is, hogy benne a kulcs.
A másik, hogy majdnem mindig van otthon valaki, de ha nincs akkor a bejárati ajtót bezárják és a kulcsot a rögtön mellette lévő gázóra szekrénybe rakják, tök látható helyen, ráadásul nincs is ajtaja a szekrénynek, szóval ha valaki odanéz egyszerre meglátja. De ha ez még nem lenne elég, a garázson keresztül is simán fel lehet menni a házba, mert a garázsajtó csak egy retesszel (lakat meg minden nélkül) van bezárva, és onnan nyílik egy ajtó közvetlenül a házba.
Amúgy nagy és szép házuk van, és az autók se szuzukik, szóval én azért tartanék, hogy betörnek vagy elviszik a kocsikat.
Jó a mamájuk mindig otthon van a mellettük lévő házban, de azért nem tudom...
Oké, hogy falu, de elég nagy falu, és elég sok más etnikumú ember lakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!