Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Voltam egy duplarandin. A másik párból a pasi eléggé becsiccsentett az este folyamán, és valahogy szóba került a tini kor. Mindenki mesélt egy sztorit, én pedig mondtam, hogy anno állandóan az arcomba húztam a hajamat, mert úgy gondoltam, meg kell kímélnem a világot az arcom kinézetétől. (Eléggé komoly önértékelési gondokkal küzdöttem, és küzdök is. Persze megteszem, ami tőlem telik.) Erre a másik párból a pasi benyögte, hogy ez alapvetően egy kedves gondolat. Én ezt bántónak találtam. A barátom szerint nem volt rossz poén, és csak vicces akart lenni a csávó, én viszont nem nevettem túl jót. A párom szeretne több időt tölteni a másik párral, én viszont ezt inkább hanyagolnám a történtek miatt. Úgy vélem, ha valaki bunkóra tudja inni magát, akkor felnőtt létére illik ezzel tisztában lenni, és moderálni magát, stb. Nekem nőként rosszul esett az ízetlen tréfa, és nem szeretnék ezek után velük iszogatni, meg egyebek. Szerintem lehet ennél kedvesebb emberekkel is tölteni az időt. Ha a pasim találkozni akar a másik sráccal, hát, tegye, én inkább kihagyom.
Teljesen jogosak az érzéseid. Szólj a párodnak és tisztázd vele.
2017. jan. 15. 18:13
3/7 anonim válasza:
Egy ilyen irreális gondolkodású emberre, akinek felnőtt korában is önértékelési problémája van, mit mondott volna szegény? Gondolom a randi többi részén is érezhető volt a viselkedéseden a dolog. Ő meg egyszerűen csipkelődött egyet, mert már unta.
Egy ilyen mondatból problémát csinálni, pedig önmagában probléma.
2017. jan. 15. 18:18
4/7 anonim válasza:
Szerintem is vicc volt, mondjuk elég korán mert nem ismertétek egymást eléggé. Van egy barátom, akivel osztjuk egymást nagyon, de egyik legjobb barátom. Mondjuk mi sem az első beszélgetés során kezdtük. Esetleg HA mégis lesz legközelebb, akkor te is üss le 1-2 magas labdát és figyeld a reakcióját. Ha nem tud jó pofát vágni a dologhoz, akkor mosolyogva mondd neki, hogy ha nincs kölcsönösség, akkor maradjatok a magázódásnál.
30/f
2017. jan. 15. 18:21
5/7 anonim válasza:
Bolhából elefánt...
Jó hogy nem késelted meg
2017. jan. 15. 19:00
6/7 anonim válasza:
Viccelt a sràc te meg halálosan komolyan vetted....
2017. jan. 15. 19:23
7/7 A kérdező kommentje:
Nem vágtam be a durcit, normális ember módjára viselkedek, és nem áll szándékomban megkéselni senkit sem, semmiért. Nem tudom, az ilyen hülyeségek honnan jönnek egyeseknek. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!