Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve hogy szakítottunk a barátommal. Azóta 1-szer beszéltünk, de nem is beszéltünk csak küldött egy linket. Már mikor szakítottunk is amiatt sírtunk hogy nem akarjuk hogy teljesen eltűnjünk a másik életéből. De már majdnem fél éve hogy mégis így van. Nekem ő volt a legjobb barátom is, erre mostanában jöttem rá, hogy látom hogy a körülöttem lévőkkel nem tudok ilyen jó kapcsolatban lenni mint vele. Már nem akarnék vele újra összejönni viszont mint fontos személy (lelkitárs/csak barát) az életemben nagyon is szükségem lenne rá. Ti mit tennétek? (Egyébként azért szakítottunk mert már nem volt szerelmes de még mindig kötődött hozzám hónapokkal később is.) Félek, ha felvenném vele a kapcsolatot félreértené vagy egyáltalán nincs is már rám szüksége semmilyen formában sem...

2017. jan. 7. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy elküldenélek mint a huzat:) Ne erőltesd.
2017. jan. 7. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
miért küldenél el?
2017. jan. 7. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is elküldenélek a francba...

Az meg miért baj, hogy nem volt már szerelmes beléd? A szerelem max. 3 év alatt mindig elmúlik. Az összes ez utáni barátod se lesz beléd szerelmes örökre.

2017. jan. 7. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sok exemmel tartom a kapcsolatot barátként. Fél évnek minimum el kell telnie a szakítás és a barátkozás közőtt. Szerintem nyugodtan írd meg normálisan, mit szeretnél, ahogy ide is. Akkor majd ő eldönti, hogy akar-e veled beszélgetni, vagy sem. Arra készülj fel, hogy könnyen előfordulhat, hogy egyikőtök, vagy mindketten meginogtok, de soha ne kezdjétek újra. Juttassátok egymás eszébe a rossz dolgokat ilyenkor, és hogy ezt ne ismételjétek meg, maradjatok barátok. Ilyenkor érdemes kicsit meg is szakítani a kapcsolatot.

Nem egyszerű, és nem is mindenkivel lehet/érdemes tartani a barátságot. Ezt tartsd észben, és ha bármikor úgy érzed, nem megy, hagyd abba.

2017. jan. 7. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 köszi a kedves választ. :)

#3 inkább ő szakított emiatt, nem én. még így is elküldenél a francba? :)

2017. jan. 7. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Így nyilván nem. :) Azt hittem te dobtad, mert nem szerelmes már.
2017. jan. 7. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ennek vége. legalábbis én ilyen helyzetben ezt lezártnak tekinteném.
2017. jan. 7. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
de én nem akarom elveszíteni, értelmetlen így az életem
2017. jan. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!