Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a videóról?
Figyelt kérdés
Én ugyan nő vagyok, és a második felével nagyrészt egyetértek. A ruháról, cipőről, hajról nem tudok nyilatkozni :D
2017. jan. 6. 21:53
1/4 anonim válasza:
Az elején lévő felvetése teljesen jogos. A felvetésre csinált egy vegyesen valódi és kifigurázó szintű tanácsözönt. Jól csinálta, mert sokan szerintem el sem tudják döntetni, hogy melyiket gondolja komolyan! :D
3/4 anonim válasza:
Alapjában nem szeretem a videóit, szóval úgy álltam neki hogy vajon milyen hülyeségeket fog összehordani. Úgyhogy meglepődtem, hogy egy viszonylag komolyabb és tényleg hasznos videót készített. Én is nagyrészt egyetértek vele, sok tanácsa olyan amit tényleg jó lenne ha betartanának a pasik, mert még a tizenéveseknél elmennek ha ezekkel nincsenek tisztában, de sokszor felnőtt férfiak is elkövetik ezeket a hibákat.
4/4 anonim válasza:
Kíváncsiságképp: Melyik tanácsokat tartottátok valóban hasznosnak? Mert többsége felszínes dolgokról szólt és nem véletlenül. Óriási tükröt mutatott, de úgy érzem, sokaknak nem esett le a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!