Ti hogy bírjátok a panelt/társasházat?
Társasházi lakasban élek. Sokszot olyan nagy a csend hogy elgondolkodok nem- e meghaltak a szomszédok. 80nm2 a lakas. Szóval nem kicsi. Néha még sok is.
30 évig éltem családi házban. Szerintem nem normális akkora házat fenn tartani. És ezt úgy mondom hogy én is éltem ott.
Attól függ hol élsz. :D Panelt vettünk nemrég, kisbabával költöztünk. 4emeletes, szigetelt,egyedi mérõórás fűtés, nagyjàból felújított maga az épület. Olyan csendes, hogy egy hónapig azt sem tudtam ki a szomszédom. Bolt, ovi késõbb, suli, tömegközlekedés közel van. Házmestert imádjuk, mindent elintéz, minden lehetõségrõl szól, szervez. Szerintem itt mi vagyunk a leghangosabbak a gyerekkel. :D
Persze lehet hallani ezt-azt, de meg kell tanulni kiszűrni a zajokat. Van hàtràny is, hogy pl nincs garàzs, nem lesz kutya a gyereknek, meg medence. De nem kell fàt behordani, koszolni, gazolni nyàron, havat lapátolni. Akármeddig elmegyünk itthonról, mindig a melegbe és tisztaságba érkezünk... Nekem nagyon bejött.
Kössz, hogy így ismeretlenül elítélsz. Mi lustàk vagyunk, de még lehetünk fittek, de aki h.lye az az is marad. :)
Egyébként csalàdit akartunk venni, de nem volt rá elég pénzünk. Így maradt a panel. De inkàbb anyós nyakàra kellett volna menni csalàdi hàzba ezek szerint. Vagy inkàbb albérletbe. :D Most itt vagyunk hitel nélkül, de sajàtba. Ja, hogy ez csak panel.. De mirõl szólt a kérdés? Arról, hogy mitõl jobb, mint a családi hàz? Nem! Hanem aki ott él, annak milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!