Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti hogy bírjátok a panelt/társ...

Ti hogy bírjátok a panelt/társasházat?

Figyelt kérdés
Aki ilyenben lakik nem készül ki? Hogy lehet kibírni az ott létet? Annyian laknak panelban nem hiszem el hogy mindegyik boldog...
2017. jan. 9. 07:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Társasházi lakasban élek. Sokszot olyan nagy a csend hogy elgondolkodok nem- e meghaltak a szomszédok. 80nm2 a lakas. Szóval nem kicsi. Néha még sok is.

30 évig éltem családi házban. Szerintem nem normális akkora házat fenn tartani. És ezt úgy mondom hogy én is éltem ott.

2017. jan. 9. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
ÉS mégis mit kell kibírni? Hogy a héten egyszer sem kellett havat lapátolnom? Vagy nyáron egyik napom sem megy el fűnyírással?
2017. jan. 9. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Mi 1 éve költöztünk társasházba, már a 2. ilyen lakásban lakunk, de borzalmas, nagyon nehezen bírjuk. 2 autónk van, amit sehol sehova nem tudunk tenni, egy családi háznál ez nem volt probléma. Utáljuk, hogy ahelyett, hogy kilépünk az ajtón és ott áll az autó, helyette 200 métereket kell sétálni, mire odaérünk - ez főleg nagybevásárláskor a legrosszabb, illetve ilyen hideg időben, mint ami most van. Ha gyerekünk lesz, akkor háziállatokat csak a természetismeret könyvből fog látni, saját háziállata soha nem lehet (40-50m2-re soha nem vinnék háziállatot, nagyobbra meg nincs pénzünk). Aztán a szomszédok, nálunk pl állandóan vita van a takarítás miatt, a havat senki nem takarítja el, holott durván magas közös költséget fizetünk, de úgy elfolyik, és azt sem tudjuk, hova. 10 kg sót nem képesek venni belőle, hogy ne hason kelljen lecsúsznom a jeges lépcsőn. Egy családi házat havi ennyi közös költségből lazán karban tartok és nincs ki zavarjon. Aztán állandóan azt kell hallgatni, ahogy a fehérnépek az ajtó előtt trécselnek, a kulcsot csörgetik a lakók, a faliújságon osztják egymást, fúrnak-faragnak. A gond csak az, hogy nincs pénzünk családi házra, különben soha többé nem mennék társasházba még egyszer. Aki kényelmes, nyugodt és elmebetegektől mentes életet akar, a családi házat választja, minél messzebb a sok városi prolitól.
2017. jan. 9. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
39%
holapatolas 10 perc ha epp van ho, nyaron funyiras 20-25 perc ez lofas kedves 12-es ennyi mozgas kell.
2017. jan. 9. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
én gyűlölöm....8-.-on lakni,főleg hangos elmebeteg "szomszédokkal" hót büdös,igénytelen...nem túl bizalom gerjesztő....egy beton kutyaól az összes. phoaaaaaa!
2017. jan. 9. 11:48
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ hol élsz. :D Panelt vettünk nemrég, kisbabával költöztünk. 4emeletes, szigetelt,egyedi mérõórás fűtés, nagyjàból felújított maga az épület. Olyan csendes, hogy egy hónapig azt sem tudtam ki a szomszédom. Bolt, ovi késõbb, suli, tömegközlekedés közel van. Házmestert imádjuk, mindent elintéz, minden lehetõségrõl szól, szervez. Szerintem itt mi vagyunk a leghangosabbak a gyerekkel. :D

Persze lehet hallani ezt-azt, de meg kell tanulni kiszűrni a zajokat. Van hàtràny is, hogy pl nincs garàzs, nem lesz kutya a gyereknek, meg medence. De nem kell fàt behordani, koszolni, gazolni nyàron, havat lapátolni. Akármeddig elmegyünk itthonról, mindig a melegbe és tisztaságba érkezünk... Nekem nagyon bejött.

2017. jan. 9. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
42%
igen valoban nem kell, egy ilyen lusta csaladnak amilyenek ti is lehetek biztos jo ez igy, inkabb eltek a sok hulyevel egyutt csak ne kelljen csinalni semmit. grat.
2017. jan. 9. 16:27
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Kössz, hogy így ismeretlenül elítélsz. Mi lustàk vagyunk, de még lehetünk fittek, de aki h.lye az az is marad. :)

Egyébként csalàdit akartunk venni, de nem volt rá elég pénzünk. Így maradt a panel. De inkàbb anyós nyakàra kellett volna menni csalàdi hàzba ezek szerint. Vagy inkàbb albérletbe. :D Most itt vagyunk hitel nélkül, de sajàtba. Ja, hogy ez csak panel.. De mirõl szólt a kérdés? Arról, hogy mitõl jobb, mint a családi hàz? Nem! Hanem aki ott él, annak milyen?

2017. jan. 9. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a problémád a panellal? Nem mindenhol bunkók a szomszédok.
2017. jan. 10. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
39%
Elhisszük, hogy szenvedsz, kérdező! Ne írj már ki mindennap egy kérdést ezért! Inkább bonts szerződést vmi ürüggyel, és költözz el. A fölötted lakó nem fogja otthagyni a munkáját csak mert téged annyira zavar.
2017. jan. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!