Ti sem birjátok ha valaki megkérdezi tőletek, hogy megvan-e még az állatotok?
Figyelt kérdés
Engem ez már nagyon idegesit. Benti macskám van és jóllétben él már hogyne lenne meg???Számukra az állat fogyó ezköz vagy mi?2014. jan. 5. 17:19
1/17 anonim válasza:
Ha semmi mással nem tudnak összekapcsolni akkor mégis mi a túrót kérdezzenek tőled?
2/17 A kérdező kommentje:
2014. jan. 5. 17:25
3/17 anonim válasza:
nagyon édi a cicád, de nem értem, még mindig jobb mintha azt kérdezgetnék, hogy mizu? vagy nem? :D engem sokkal jobban zavar a van-e már pasid kérdés... :D
4/17 anonim válasza:
Minek tettél fel képeket?
Mi a kérdésed lényege??
Nem értelek...
6/17 A kérdező kommentje:
Azért ebbe a kategóriába irtam mert az isemrősem szoktak ezzel cseszgetni. A képeket azért hoztam ,hogy lássátok a macskám nem a halál szélén áll.
2014. jan. 5. 17:33
8/17 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege ,hogy Ti ,hogy vagytok ezzel és mi a véleményetek.
2014. jan. 5. 17:34
9/17 anonim válasza:
Senkit nem érdekel itt a macskád.
Engem nem zavar az ilyen kérdés.
Az olyanok, mint te, sokkal jobban zavarnak, akik kéretlenül dicsekednek bármivel is - jelen esetben a macskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!