3/23 anonim válasza:
2-es vagyok, vagyis vannak köztük bunkók, de nem több, mint máshol.
4/23 anonim válasza:
Igen, az vagyok. Honnan tudtad?
5/23 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a pestiek, akárcsak a vidékiek, igencsak sokfélék... Mégis mit gondoltál?
6/23 anonim válasza:
ismerek pár sznobot aki pesti, de ők máshol is azok lennének sztem..
8/23 anonim válasza:
A vidéken született pesti, az pesti?
És ha bunkó, azért bunkó, mert pesti, vagy mert vidéki?
9/23 anonim válasza:
Az ilyen kérdést kiírók ostobák?
10/23 anonim válasza:
Én vidéki vagyok. Életem során kb. 8-10x voltam Pesten. Kis koromban ijesztő volt a kis vidéki unalmas életemhez képest. De már mondhatni felnőtt fejjel jobban bejön mint vidék. Pesten nem foglalkoznak egymással az emberek, nem bámulnak meg minden hülyeségért. Akárhányszor voltam, mindig szabadabban sétáltam végig az utcán. Megálltam, leültem cigizni. Vidéken más a helyzet. Itt a szülővárosomban nem mernék leülni cigizni egyedül egy padra, mert bámulnának hogy mit csinál ez. Nem tudsz úgy végig menni az utcán, hogy ne találkozz valakivel. Pl. olyannal akivel utáljátok egymást, vagy esetleg régen volt valami balhétok. Ugyanez a szórakozóhelyekkel. (Már amennyi van, és nevezhető-e annak...) Új arcokat alig ismersz meg. Pesten bátrabban kimennék az utcára smink nélkül, melegítőben mint itt ebben a fostalicska semmi városban, mert mindenhol ismerősök... ha meg nem vagy tiptop egyből ítélkeznek, bámulnak. Beszűkültek, ugyanolyanok az emberek. Nincs stílusuk. Sok az öreg. Vasárnap, meg éjszakánként kong a város az ürességtől, zéró ember, még kocsik is alig mennek. Éjszakai élet zéró. A vidékiek nem kifejezetten bunkók, ha bajuk van azt nem mondják a szemedbe. Sunyik, alattomosak, jópofiznak de a hátad mögött utálnak. Mindenki ismer mindenkit, mindenki kibeszél mindenkit mindenkinek. Ha tehetném, már Pesten laknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!