A felettünk lakó fél éve felújít, kizárólag
hétvégén és már nagyon zavar . Mit tehetünk?
Ha betartja a ház szabályait, akkor nincs semmi.
Ha nem tarja be, akkor lehet kötözködni, feljelenteni.
Ha adsz neki 1.5-2 millát munkadíjra, tud hívni brigádot akik hamar összegányolnak mindent hétköznaponként
2016. nov. 13. 00:08
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó , nem tudom te mit szólnál ha pokollá tennék minden egyes hétvégéteket. Még adnák nekik másfél millákat? :) tökéletesen megértem , hogy nem akar munkásokat stb főleg ha ért is mindenhez . Mivel főként hétvégén vagyunk itthon (egész nap ) így még nagyon kipihenni sem sikerül a "hét fáradalmait " emiatt elég ingerült lett maga a kapcsolatom is, ez már nem jó . Nem fogunk más nyakára telepedni csak azért mert valaki úgy gondolja , hogy orrba szájba felújíthat ( flexelget stb ) nem mellesleg a legutóbbi mutatvány után minden "flex szagú" volt a lakásunkban és a mellettünk levő lakónál is " Ha annyira spórolós , hogy akár évekig felújít egyedül ( márpedig elég lassan halad ) akkor vegyen ki nekünk egy lakást aztán le van a gond. Tisztában vagyok a társasház íratlan szabályaival , tűrni kell bizonyos dolgokat viszont pont ez a jóember ( illetve lánya mert ugye övé a lakás ) történt-e először hogy mit csinálunk már több hónapja . Én azért tettem de ide a kérdést, hogy normálisan civilizált emberek módjára meg tudjam oldani ezt a problémát szájkarate és egyéb eszközök nélkül , ehelyett kaptam néhány gyűlölködő ki ha én nem kommentet , de megnézném ugyan ezeket az embereket ugyan ebben a helyzetben . Amit a rendőrségről írtam megtehetem amennyiben megszegi a házirendet, bár ezt legutoljára tenném meg . Tehát elsődlegesen békésebb megoldásokat keresek.
13/17 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam a közepén , pont ez a lakó lenne az aki először verné az ajtót ha fordított szitu lenne.
Nem tehetsz mást, minthogy elköltözöl. Egyébként máshol is ilyen sültmarhák a szomszédok. Sajnos tömblakásban ezt el kell viselni. :(
Szerintem bosszuld meg valahogy, pl. gyerekeket vidd máshova, csapj egy égbekiáltó hatalmas bulit mikor a vén hülye aludni szeretne. :)
2016. nov. 14. 14:49
A probléma hogy betartja a szabályokat, épp csak neked fáj a dolog. Költözz ki a pusztába.
2016. nov. 14. 16:53
Egyébként pont a hülye szabályok miatt tart neki ilyen sokáig. Én is végigszoptam, 2 hónapból 7 lett emiatt.
Hétköznap semmi hangosnak nem tudsz nekiállni meló után, marad a szombat délelőtt...
2016. nov. 14. 18:31
Tavaly addig jelentgettem fel őket, amíg abba nem hagyták, aztán el is adták. Akinek nincs pénze, ne vágjon bele, a törvényeket meg be kell tartani.
27/2008. (XII. 3.) KvVM-EüM
máj. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések: