Párom folyamatos éjszakai műszakban van, de az alattunk lakó 4 egyetemistától nem tud aludni. Lehet ellenük tenni valamit?
1-es koleszos gyerek: nekem pl. nem elég a füldugó.
2-es pacifista: a tulaj nem hagyott elérhetőséget, és ordenáré módon reagáltak. Neked legyen ilyen szomszédod három.
Az otthon nyugalmához való jog teljes napra kiterjed. A porszívózás nem egy kategória a zeneüvöltetéssel és ordítással.
Hívj rendőrt újra és újra, hivatkozz erre a törvényre.
# 3
Nem szar füldugót kell venni:D
Igen, és?! Most járjon mindenki lábujjhegyen, mert a párod aludna? Ne röhögtess már!
A férjed vegyen füldugót, és meg van oldva. Mellesleg, aki fáradt, az bedől az ágyba és alszik.
Éjjel meg jó, hogy kussolnak, mert ők - a pasiddal ellentétben - alszanak, mikor kimerültek.
És én is kiakadnék, ha NAPPAL megmondanák, mit csinálhatok meg mit nem. Ezt nálunk egyszer próbálta be a szomszéd lakó, hogy jaj, ő fáradt, ne énekeljek. Mire én közöltem vele, ha annyira álmos, tessék aludni, de nekem meg fellépésem lesz, és igenis énekelni fogok. Szrok bele, most meg se moccanjak?! Vicc.
A "övő mérnökei"-ről pedig. Rossz példát hoztál.
A párom mérnök, 31 éves, felelősségteljes férfi, de mikor fesztiválozunk, rosszabb, mint egy egyetemista (berúg, röhögtet, hülyeségeket beszél...).
Én meg kisbabákkal újszülöttekkel foglalkozok, de ne tudd meg, fősuli alatt milyen hebrencs voltam, te jó ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!