Ez jó visszavágás lenne az alattam lakó "kedves" szomszédnak, aki éveken át megkeserítette az életemet?
Figyelt kérdés
Egy alkholosta öreg pasas, aki felett végigmenni nem lehetett, mert kapásból a rendőrrel fenyegetőzött, de saját magát meg sohasem halotta. Most arra gondoltam, ha eladom a lakásomat, kifejezetten roma vevőt keresek, had örüljön...2015. máj. 21. 18:29
1/9 anonim válasza:
Megszívhatod vele, ha a kedves vevő nem fizet ki, de beköltözik kiscsaláddal...
2/9 anonim válasza:
A cigányokkal vigyázz, mert a végén téged vernek át. Szerintem örülj neki, hogy elmész és a pénz legyen az első, de azért a bosszú az édes tud lenni. :D Szóval valami apróságot kitalálnék neki, ha eddig nem sikerült viszonozni a kedvességét. :D
3/9 anonim válasza:
Add fel ezt a hirdetést:
Csendes, nyugodt környéken ..emeleti lakás eladó kizárólag ír sztepptáncos csoportok részére.
4/9 anonim válasza:
Fura lenne egy "csak cigányoknak eladó" hirdetés, de meg lehet próbálni :D
Amúgy jó bosszú lenne.
7/9 anonim válasza:
A harmadik válaszolón felsírtam!
Nem kell valamit felújítani mielőtt elmész, fúrni-faragni? :D Régi csempét leverni vagy ilyesmi XD
8/9 anonim válasza:
Tegyél egy kupac híg kutyaszart a postaládájába, miután elköltöztél. :) Kellemes meglepetés lesz neki, mikor kinyitja!
9/9 anonim válasza:
Egyébként elméletben jó, gyakorlatilag még a végén tényleg nem fizetne ki, aztán kitudja ki nevetne a végén...Mikor kiköltöztem szintén hasonló okok miatt (alattam,felettem,mellettem 70-90 éves élhetetlen nyugdíjasok, akik az esti WC lehúzást megtiltották, csak úgy öntsem le vödörből(!)..képzelhetitek milyen volt ) akkor én úgy gondoltam, az 5.1 hangfalszettem, amit 4 évig csak 10%-os hangerővel használtam, végre kiadhatja a lelkére rakódott port...->Youtube-> Hangeffektek -> Kalapács,Fúró,gyereksírás stb...MAX hangerőn..kb óránként 2 percre...Éjszaka...úúúúgy imádták :) Édes istenem, mikor másnap hordtam le a maradék cuccomat, az ajtóban állva a karikás kis szemükkel integettek...Muhaha....:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!