Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki is így érzi magát ha...

Valaki is így érzi magát ha távol van?

Figyelt kérdés

Nos, ott hagytam a munkámat és kijöttem tesómhoz egy kicsit, kaptam munkát,még 1 hónapig itt kell lennem, de amúgy nem tetszik ez az ország meg nem érzem magaménak. A munkámat elvégzem,mert az viszonylag jó, érdekel és legalább lefoglalom magam. Na de a kérdés hogy van olyan akinek nem megy a külföldön való élés, tartózkodás. ? Minden áron haza akarok menni és inkább otthon dolgozni, a saját közegembe, az anyanyelvemen akarok beszélni és embereket magam köré akik megértenek. ( Tudok angolul, itt is eltársalgok,de ugye nem olyan szabadon,mert sok mindent nem tudok kifejezni.) Nekem ez teljesen idegen, várom hogy hazamehessek és magyarul beszéljek, magyar emberekkel legyek.

Szerintetek ez normális? Valaki érez hasonlót?

2016. nov. 10. 14:57
 1/3 Cseh Juli válasza:

Én is így lennék vele, magamat ismerve. :)

Jobb is, ha itthon keres megélhetést az ember.

2016. nov. 12. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak sajnos itthon nehéz normális munkát találni,korrekt fizetéssel. De nem sokára megyek haza és mindent elkövetek, hogy találjak egyet. :)
2016. nov. 13. 01:04
 3/3 Dömök Martin válasza:
Normális,honvágyad van,ez minden hazafinál megjelenik ha sokáig van távol,meg hiányzik neked a magyar nyelv szerintem abból ahogy leírtad.
2016. nov. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!