A macskámat tegnap vettem észre hogy valami baja van adtam neki tejet de azt sem kérte , két napig volt távol az a gyanum hogy megmérgezték. Most is remeg, nem bír menni, csak húzza magát de ritkán változtatja a helyét! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 10:16
1/16 anonim válasza:
Nem lázas, nem kapott napszúrást? Próbáld meg hideg vízzel locsolni, lehűteni, és ha nem használ, irány a doki, mert kiszáradhat.
2/16 anonim válasza:
Baromi gyorsan rohanj vele az állatorvoshoz, ha azt szeretnéd, hogy életben maradjon. Bár már tegnap kellett volna.
Komolyan nem értem, ez számodra nem egyértelmű, hogy ilyenkor orvoshoz kell menni?!
4/16 anonim válasza:
Fogd meg, ha nagyon meleg, tusold le óvatosan hideg vízzel elsősegélyként, aztán doki.
5/16 A kérdező kommentje:
Nincs közelben doki! Egy kis faluban lakom ahol csak péntekenként jön ki a doki de csak egy hónapba egyszer! Már máskor is távol volt két napig de akkor semmi baja nem volt mostmeg.. áhh azt hallottam a sósvíz neghánytassa és az jót tesz neki! tényleg?
2015. júl. 21. 11:04
6/16 anonim válasza:
Berakod egy dobozba, hordozóba, hátizsákba, szatyorba, bármibe és a legközelebbi állatorvoshoz elviszed.
A másik lehetőség, hogy kezdj el ásni. Péntekig elpusztul.....
7/16 anonim válasza:
Ne hánytasd, lehet, hogy már hányt, és ki van száradva. Kint járt? Hozzájut vízhez? A hűtés nem segített?
8/16 A kérdező kommentje:
Adtam neki vizet tejet erővel de megitta, és már szerintem jobb mert már normálisan járt nem húzta magát. csak az a baj hogy valamiért időnként nyávog.!még nem hányt
2015. júl. 21. 11:41
9/16 anonim válasza:
Nem vagyok távgyógyász, de lehet, hogy napszúrás, az én kinti macskám járt már így. Hűteni kell, víz kell neki, a kaját ne erőltesd, tejet se adj neki most.
10/16 anonim válasza:
ha magadon eszlelnel ikyen tuneteket akkor otthon ulve varnad, mondvan a faluban nincs orvos? gondolom el kéne menni masik faluba/városba. ahogy te is tenned, ha te lennel beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!