Mi a baja a macskámnak, megmérgezték?
A macskámat az előbb hívtam, és csak lassan vonszolja magát meg ilyen fújtató hangot ad mintha valami zavarná az orrát, kinyitottam a száját és megvizsgáltam amennyire tudtam de semmit nem láttam sem a szájában sem a testén sérülést vagy ilyesmit.
Nem is eszik, csak egyből leült a helyére és összekuporodott és semmi nem érdekli. Ha szólok neki sem néz rám csak a szeme sarkából és kicsit zavarodottnak látszik. Semmi váladék nem folyik se a szájából se a szeméből.
Most bezártam a szobába és fekszik a kis rongyain, van neki víz meg kaja de nem csinál semmit csak alszik.
Megnéztem a fogínyét halvány rózsaszín, de sajnos nem tudom milyen neki alapból viszont ha a szemébe világítok akkor kicsit húzódik össze a pupillája.
Remélem nem belső vérzése van vagy mérgezés.
Reggel majd megnézem él e még, írni fogok.
Most keltem fel megnézni mi van vele, mikor kinyitottam az ajtót épp evett. Jobban nézett ki.
Aztán most kiraktam, szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!