Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a fiammal? Nem...

Mit csináljak a fiammal? Nem rég költöztünk és nagyon magában van fordulva, nem érzi jól magát itt.

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy 1 éve az ország Keleti végéből átköltöztünk a Nyugati végébe. Egy nagyvárosból egy kisebbe,a jobb élet reményében. Ez többnyire be is jött,4x annyit keresek,nyugodt környék,szóval minden rendben. De a fiam nincs jóba az osztálytársaival,nem hívják bulizni,pedig jól néz ki,és semmi baj nincs vele.

Ő azonban nagyon vágyik rá,szeretne barátnőt,de itt nem nagyon van lehetősége ismerkedni,így sokszor jár vissza néhány napra,mert ott folyamatosan hívják szórakozni lányok is szép számmal. Amikor otthon van,felénk se néz,fel sem hív minket,egyértelműen nem vágyik ide,és sokszor szóvá is tette már. Jövőre végez a gimnáziumban,és azt mondta,hogy Budapestre szeretne menni tanulni,de én nem akarom elengedni,mert féltem. Múltkor úgy jött haza,hogy egy buliban megismert egy nagyon szép lányt,és kiderült,hogy szeretik egymást,és most napok óta csak ül a szobájában,nem csinál semmit,és nekem ezt rossz látni.

Mit kellene tennem?

43F

2015. júl. 16. 16:52
 1/2 piriiiii ***** válasza:

Elengedni... felnő lassan ugyanis.

Hogyhogy nem akarod elengedni őt? Nem akarod, hogy tanuljon? Hogy azt csinálja, amit szeretne, hogy olyan karrierje, élete legyen, amit ő választ?

Hát, ezért nem csinál semmit. :)

Vagy mit gondoltál, majd 30 évesen is veletek fog élni?

Ne csinálj vele most semmit. El kell fogadnia, hogy elköltöztetek, örüljön annak, hogy néha találkozhat a régi ismerőseivel. Jövőre leérettségizik, és utána kirepülve olyan embereket ismerhet meg, amilyeneket csak szeretne.

2015. júl. 16. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos kor felett már nincs olyan, hogy te mit engedsz és mit nem. Persze anyagiakkal lehet zsarolni, csak az nem túlságosan jó szülőhöz méltó viselkedés.

Mitől félted? Csomó volt osztálytársam ment Pestre tanulni úgy, hogy előtte egy percet nem élt ott, és köszönik jól vannak, többen már családot is alapítottak, stb. Vagy mit gondoltál, hogy Pesten halomra ölik egymást az emberek az utcán? Hogyan élheti túl az, aki egész életében ott lakott?

Túlaggódod te ezt szerintem :)

Ezt az egy évet már kibírja a fiad ott ahol most laktok, aztán Pesten majd szépen kialakítja a maga kis életét úgy, ahogyan ő akarja, nem kényszerből.

2015. júl. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!