Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A felsőszomszéd már teljesen...

A felsőszomszéd már teljesen kikészít, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk első saját lakásunkba, albérlet. Én soha nem voltam fent a felsőszomszédéknál, a tulajom nem ismeri őket, nem tudom kik laknak felettünk. Reggel 4-kor hétköznap már rohangálnak (nem hiszem hogy gyerek) az erkélyen rázza a ruháit, mi kb. végignézzük, halljuk mert látjuk. 6.20-ig aludnánk, de az utóbbi időben nem megy. Egész nap pakol!! Este 9-kor kalapácsol, hétvégén is 7 előtt már zörög, csörög, pakol, leejt mindent amit csak lehet.. A füldugó nem segít!!! nem akarunk rossz szomszédok lenni, hogy hepciázunk. Levelet írjunk nekik vagy beszéljek velük? Napközben nem is igazán érdekelne, bár már volt, hogy remegtek a képek a falon, annyira dübörögtek. Néha ég félelmetes. Csak ez a korai ébresztés, és a késői zörgés... és egész nap csinálják. Hogy ember hogyan tud ennyit pakolni, nem értjük... Mit kell tenni?

2016. okt. 23. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Személyesen beszélj vele. A levelet csak eltépi, kidobja.

Ne várj azonnali változást. Még ha rendszeresen a nyakukra jársz, akkor is hónapok kérdése mire lesz eredmény.

2016. okt. 23. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Személyesen beszélj vele, normális hangvételben.

Én is felső szomszéd vagyok, egyszer költözött alánk egy fiatal házaspár akik mindig is kertesházban éltek. Annyit tudtam ígérni neki, hogy este már igyekszünk csöndesebbek lenni, de sajnos levitálni senki se tud, úgyhogy hallani fogod, ha élnek feletted.

Amúgy a 4 órás kelésen nem hiszem, hogy tud majd módosítani, gondolom akkor kell kelnie, hogy beérjen a munkába. Az viszont tök jogos hogy este ne kalapáljon senki.

2016. okt. 23. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom mindenképp. Én ky kertesből jövök, ezért próbálok hozzászokni persze. Neeeem, nem dolgozik. Amióta itt lakom voltam egy hét szabadságon, egy hét táppénzen, és keddeim szabadnapok, és akkor is egész nap csinálja. Napközben nagyon durván, remegett a kép a falon annyira dörömbölt. Hétvégén reggel 6.30kor szokott húst klopfolni. Tehát ha tudja, hogy laknak alatta, nem értem, hogy miért antiszociális. Hétköznap-hétvége időomterballumokat mintha nem ismerné. Napközben persze nem érdekel, megszokom gyorsan. Csak ezt a hajnali 4, és olyan hamgosan dörömböl, mintha normális lenne, hogy az emberek fent vannak. Meg ma is párommal arra keltünk, hogy reggel 7-kor kalapál. Mi teljesen betartjuk a házirendet, balhé kerülőek vagyunk, ezért félek vele beszélni, félek a reakciójától... :(
2016. okt. 23. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:
időintervallum*, bocsánat a hibákért! :)
2016. okt. 23. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni. Szépen felmész, bekopogsz és elmondod a problémád, megkéred, hogy egy kicsit figyeljen oda, mert nagyon vékonyak a falak.

Valószínüleg nem egyedül él, család egyik tagja korán jár dolgozni, ő pedig otthon van, vagy otthon dolgozik.

Nálunk hasonló volt a helyzet annyi különbséggel, hogy gyerek is van aki szeret éjjel is üvölteni, énekelni, hisztizni. Szerencsére erre bevált a füldugó, többire pedig már oda figyelnek 😃

2016. okt. 24. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, nem biztos, hogy a felsőszomszéd, mert falak viszik a hangot. Bárki lehet, aki a falaitok mentén lakik, mind úgy hallatszik, mintha mellettetek vagy fölöttetek keletkezne a zaj. Azért ez jutott elsőként eszembe, mert valószerűtlen életvitelt írtatok le a felsőszomszédról.:)
2017. febr. 9. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. a földszintről jön az egész zaj, mert van ott egy üzem. Éjfélkor kezdik a munkát és estig tart.
2017. febr. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!