Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Neked milyen a viszonyod a...

Neked milyen a viszonyod a postással?

Figyelt kérdés

Szoktad látni, vagy nem?

Nő, vagy férfi?

Köszönsz neki, vagy nem?

Kedvesnek tartod, vagy bunkónak?

Megvagy elégedve a munkájával?

Zavar ha félbehajtva rak valamit a postaládába?

2016. okt. 17. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Munkáját* (kiégett a szemem..)

Ismerem gyerekkorom óta, egyébként is egy utcában lakunk, majdnem szomszédok vagyunk. Nincs vele semmi baj, normálisan végzi a munkáját, jön, köszön, nagy levelet nem gyürkész, hanem a kerítés lécei közé illeszti.

2016. okt. 19. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Szoktam látni, de ő úgy tesz, mintha épp nem látná, hogy megyek a kapuhoz.

Nő, a régi férfi mérföldekkel kedvesebb volt.

Már nem köszönök, mivel sosem köszön vissza:D

Egyáltalán nem, külvárosban lakunk, nemrég költöztünk, tehát nem ismerjük a 2 km-rel arrébb lakó szomszédot, sem a házszámokat még, mégis, ha azonos vezetéknevű embert lát a borítékon, mint mi, vagy a házszám ugyanazzal kezdődik, az összes levél nálunk landol.

Nem zavarna az sem, de kint van a postaláda, és ledobja a leveleket a földre, fogalmam sincs milyen logika alapján, de persze szólni nem lehet neki sosem, mert ahogy lát, elhajt a kocsival..

2016. okt. 20. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó a viszonyunk, a kisebbik lányom tőle van.
2016. okt. 21. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szoktam látni,nö. Néha bunkó néha kedves vagyis kétszínü! Képes volt számon kérni hogy miért csak egy hónapra fizettem elö az újságra! Azt hittem az eszem megáll.
2016. okt. 22. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.Kopasz nő.Bunkó.Nem,már fel is jelentettem.
2016. okt. 28. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!