Milyen a viszonyod az unokatesóiddal, nagynénikkel stb. rokonokkal?
Nem ismerem őket. Illetve név szerint igen és ismerőseim arckönyvön, de ennyi. Ha velem szemben jönnének az utcán nem ismerném meg őket.
Az anyai ági rokonokat (öreganyámat is beleszámítva) utoljára 9 éve láttam, öregapám temetésén. Apai ági rokonokat (nagyszülőket kivéve, mert velük heti szinten tartjuk a kapcsolatot) pedig durván 6-7 éve láttam utoljára, amikor hirtelen megromlott a kapcsolatunk.
Egyik unokatesómról sem tudok semmit azon kívül, amit posztolnak Facebookon.
Nekem jó velük a kapcsolatom, hisz 8éves korom óta az életem felét ott kell töltenem. Az unokatesóim ott laknak (már csak az egyik), a nagynénim is pár éve költözött el, ezért ő már 'csak' 2 hetente látom. Unokabáttyámat szinte minden nap mert az évfolyamtársam lett (lebukott), unokanővéremet hetente kb., mamámat, papámat naponta. Szinte közvetlen kapcsolatot ápolok velük (is).
Azért szerencsésnek érzem magam hogy ilyen családom van, és rengeteget köszönhetek Nekik, amiért nagyon hálás vagyok. Jó érzés ha egy tini szinte mindenkire számíthat a családból és nem hagyják 'elkallódni'.
14/L
Apám családja imádja tartani a kapcsolatot még a 8-adrangú unokaöccsel is... ők ilyenek. Anyám családja nem ilyen. Nos én anyámra ütöttem. Marhára letojom a távolabbi rokonokat. Van akivel életembe nem találkoztam,de sokuk nevét se tudom.
Anyum családjába még a rokoni összejövetelek is olyanok,hogy érezteti mindenki mindenkivel,hogy lenézlek,utállak. Mi ilyenek vagyunk. Apám családi banzájaira else szoktam menni.
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes, én azért azt nem szeretném, ha az unokatesóm mondjuk az osztálytársam lenne. Ismerve az osztályközösségeket: ebből mindig csak veszekedések vannak:_ kinek az oldalára álljon, az unokatesójáéra-e, meg furcsa, hogy akkor ő mindent tudna rólam, hiszen otthon si ismer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!