Milyen a viszonyod a főnököddel és a munkatársaiddal?
programozó vagyok irodában dolgozok, elég családias a hangulat, hülyéskedünk nevetgélünk, de közben végezzük a munkát is...főnöknél meg van a tisztelet és a közelség is...tehát elég jó a viszony minden főnökkel, nem az a vaskalapos nagyképű parancsolhatós egyik sem...
jól érzem magam itt jó a hangulat :)
22F
Munkatársakkal nagyon jó. Látszólag a főnökkel is jóban vagyunk, de senki nem bírja, mert borzalmasan kétszínű nő.
Személyes ügyfélszolgálaton dolgozok.
Műhely: A munkatársakkal is megvan a 3 lépés.
A főnök meg eléggé bunkó ahhoz,hogy csak köszönjek neki meg akkor beszéljünk amikor munka közben kell.
Outsource-ban programozok. A főnökömet nem láttam 2 éve :D
Ahova el vagyok adva, ott jó arcok a kollégák, a sajátjaimat nem nagyon ismerem.
A főnökömmel állandóan szócsatázunk (nő, és szerintem élvezi is, mert még nem mondta 1×, sem, hogy: "Na most már elég!").
A munkatársaim egy részével jó, a másikkal közömbös, pici hányadával rossz, nem is igazán érdeklődünk egymás felől. Irodai tevékenységet végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!