Mennyire vagy jóba munkatársaiddal? Csak munkakapcsolat van köztetek, vagy azért beszélgettek másról is?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 12:15
1/7 anonim válasza:
Én beszélgetek másról is, barátságos természetű vagyok, nincs bennem rosszindulat.
2/7 anonim válasza:
Beszélgetünk másról is, de a munkahelyen kívül nem tartjuk a kapcsolatot.
3/7 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk a munkatársaimmal. Eljárunk együtt pizzázni, sportolni, kávézni, szórakozni is, tehát a munkahelyen kívül is tartjuk a kapcsolatot. Egy kisebb részlegen dolgozom, szoros a munkakapcsolat is.
4/7 anonim válasza:
Munkakapcsolat, de beszélgetünk másról is, de barátok nem vagyunk. (persze vannak baráti csoportok is, de én egyikhez se tartozom)
5/7 anonim válasza:
Munkakapcsolat, mivel munkahelyen kívül nem találkozunk, de bent beszélgetünk másról is.
6/7 anonim válasza:
Pár személlyel jóban vagyok. Rendszerint őket kell hallgatnom, mert szó×uk van, de jobb, mintha szóba sem állnának velem. 1-2-re felnézek, mert vagy élettapasztalt vagy művelt. Nem járunk el sörözni meg ilyenek, csak beszélgetünk.
7/7 anonim válasza:
Elbeszélgetünk munka közbe de munkaidőn kívül semmi
Még jobb is mert beszélgetni lehet velük de ha segítség kell, krvára leszarják az ember, nekem pedig ilyen barátok nem kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!