A szomszédodmat rajta kaptam hogy a postással csalja a férjét, mit csináljak?
A férje nagyon közel áll hozzánk hétvégenként a férjemmel járnak horgászni ki a tóra ...
3 gyermekük van.. nem szeretném ha miattam menne szét a házasságuk...
korábban a family frostossal láttam a házukba járkálni akkoriban csak 1 gyerekük volt útána született egy 2 petéjü iker pár ....azóta nem az a familyis emberke jár felénk ... a postás most is nálunk van már egy ideje.... a férje meg semmit se tudva melózik a gyárba :(
én is így láttam meg a napvilágot, és akkor mi van?
mit akarsz te mások életébe szólni?
tartsd tiszteletben hogy ők nem tőled függnek!
Az a baj, h ez nem elegendő bizonyíték.
Legjobb barátom anyjáéknál ugyan ez volt.
Ahogy a férj kitette a lábát már jött a kertszomszéd, a szembeszomszéd, de voltak alkalmi partnerek ott is.
Aztán valaki szólt a férjnek, de ugye az asszony mindent tagadott, azt is h volt ott valaki.
Végül bevallotta, h volt ott valaki de állította, h nem történt semmi.
Utána az asszony már óvatosabb volt, de aztán megint kezdődött elölről, a vége az lett, h felakasztotta magát a férj.
Ha nem szoktak megkérni arra, hogy tartsd ott náluk addig a gyertyát, és nem látod a saját szemeddel, hogy mit csinálnak odabent, ... akkor minek kavarni?
Én max. a szomszédasszonyt kérdezném meg, hogy ha az van, amire te gondolsz, mennyire tartja ezt tisztességesnek a férjével szemben??
Egyébként még lehet, hogy ez is sok!
Te mit szólnál, ha a szomszéjaid beleszólnának abba, hogyan éltek a férjeddel????
Én örülnék ha tudnám, hogy a párom félre lép.
Gondoljatok bele, nőci össze szed valami akkor mi van?
Kedves kérdezö, hogyan is kaptàtok rajta, hogy a postàssal kefèl?
Kukkoltàl? xD
Na mind1. Èn a helyedben a nönek mondanàm, hogy nem kellene ezt csinàlnia ilyen nyíltan, mert nektek is kellemetlen a férje szemébe nézni.
Képes voltál órákat állni az ablakban, és lesni, hogy a postás mikor és milyen önelégült képpel jön ki a szomszédasszonytól????
Nem szívesen laknék a közeledben!!
Senkinek semmi köze ahhoz, hogyan él! Foglalkozz a saját dolgoddal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!