Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem igénytelenseg ez? Nektek...

Nem igénytelenseg ez? Nektek mi jutna eszetekbe ezeket tapasztalván?

Figyelt kérdés

Van 2 lakótársam. Nekem általában megvan a rutinom, felkelés fogmosás... este szintén minden este fogmosás, tusolás, sminkeltávolítás...

A csajok viszont valami oknál fogva este nem mosnak fogat. Mindent hallani a szobámban, hogy mi történik a fürdőben, meg a konyhában. Este vacsiznak és mennek lefeküdni. A héten 1x se voltak este fogat mosni se, plusz az egyik lány megérkezése után 3 nappal tette ki a megbontatlan fogkefét és fogkrémet.

Vásárlásnál is mindenből a legolcsóbb, legvacakabb dolgot veszik meg, 100 Ftos folyékony szappan, olcsó színes wc papír...

2016. okt. 14. 08:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem reggel se, mert annyit hallok max, hogy bemennek, lehúzzák a wc-t és jönnek is ki.
2016. okt. 14. 11:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha lehúzzák, mert volt arra is pl rengetegszer, hogy pisilés után nem húzzák le a wc-t, és amikor én megyek, akkor ér a meglepi látvány
2016. okt. 14. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
A fogmosás elmulasztása bőven igénytelenség... bár legalább reggel megmossák (ismerek olyat, aki csak akkor, ha programja van este). De az, hogy olcsó dolgokat vesznek... az nem igénytelenség. Sztem inkább az a sznobizmus, hogy csak a drága a jó. Én saját tapasztalatból tudom, hogy samponból, tusfürdőből a legolcsóbb Balea-sok verik az összes agyonreklámozott, ajnározott több ezer Ft-os szart. 100 Ft-os szappantól sem lett semmi bajom, a Dove meg olyan szinten kiszárítótta a bőrömet, hogy pelyhekben kezdett hámlani és olyan volt a tapintása, mint a smirglipapír...
2016. okt. 14. 11:37
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
hárman laktok valami lyukban aztán nekiállsz urizálni ?? Hát röhej a köbön..Ha olyan menő vagy és sok a pénzed menj külön albérletbe és akkor nem azt kell számolnod unalmadban ki hányszor mos fogat. Mellesleg egy rágó is pont elég kimaradt fogmosás helyett.
2016. okt. 14. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
3 a n laktok együtt? Gondolom mert nincs pénzetek még jó hogy a legolcsobbat veszik
2016. okt. 14. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

A fogmosás tényleg gázos, de ha nekik így jó...

Ha zavar, hogy ők olcsó cuccokat vesznek, nosza rajta, vegyél magadnak olyat amilyet akarsz.

2016. okt. 15. 07:36
 17/17 anonim ***** válasza:

A fogmosás tényleg gázos, de igazából én a te felháborodásod nem értem.

Nem a te szádról van szó, miért zavar? Másrészt azt mondtad külön megvásárolod a dolgokat magadnak, akkor mit számít ők mit vesznek maguknak?

2016. okt. 23. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!