Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Honnan jön a zaj?

Honnan jön a zaj?

Figyelt kérdés
Belvárosban lakom egy jó kis társasházban, de sajnos pont középen, így minden oldalról van valaki. Jó pár hete esténként hangosan tévézik valamelyik idióta szomszédom, de pontosan nem tudom honnan jön a zaj, a mellettem lévő öregasszonyt már kifaggattam, elvileg nem ő az, a felettem lévőre rendőrt hívtam (mivel bolond és sokszor összevesztünk), de a zaj továbbra is megmaradt. Lehet, hogy sréhen jön valamelyik szomszédom alól vagy felette?
2016. okt. 10. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Én nem hallom a zajt. Honnan tudjam honnan jön, ha nem hallom? :)
2016. okt. 10. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Az a biztos, ha körben mindenkire kihívod a rendőrt.
2016. okt. 10. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Panel vagy új?

Csak mert ezekben annyira nincs szigetelés, hogyha a ház jobb végén a tizediken fingik egyet valaki, azt az átellenes oldalon is hallják..

NA de komolyan, egyáltalán nem biztos hogy közvetlen szomszédodtól jön zaj, én a kettővel felettem lakó srácok mulatósát is hallom mikor bömböltetik.

2016. okt. 10. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Régi építésü tégla ház, az alapzajok nem jönnek át, szinte egész nap csend van, csak ez a rohadt tv ami este szól hallássérült szinten... Lehet valaki szórakozik direkt, nem tudom. Nehéz megtalálni a zaj forrását.
2016. okt. 10. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy egy sétát tegyél a lépcsőházban? Gondolom oda is kihallatszik.
2016. okt. 10. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha belső szobában üvöltöztetnek valamit, akkor nem hallatszik, melyik volt. :/
2016. okt. 12. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!