Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kézmosás, miért nem csinálják...

Kézmosás, miért nem csinálják meg az emberek?

Figyelt kérdés

Nemrég összeköltöztem unokatestvéremmel, de már probléma van a mániámból. :D

Én eléggé sokat mosok kezet. Alaposan. Unokatesóm meg szinte alig.

Hazaállít, hetes busz, hármas metró ésatöbbi végigfogdosva, aztán nulla kézmosás, nyúl bele a hűtőbe.

Sokszor vécé után sem mos kezet.

Már elmondtam neki, hogy zavar, és nem tartom egészségesnek. Mondta, hogy jaj oké, aztán kb. vízzel lelögyböli és helló.

Hogyan tudnám neki szemléltetni, hogy ez nem jó?

Meg úgy általában az emberek miért nem mosnak kezet?

Orvos ismerősöm mondta, hogy kevesebb lenne a fertőző megbetegedés, ha az emberek több időt fordítanának erre.

23/F

2016. okt. 6. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok tisztaságmániás, de az alap, hogy WC és hazajövetel után kezet mosok. Még ha nem használom a BKK szolgáltatásait, akkor sem lehet tudni, kik fogdosták össze a lépcsőház- és liftajtót, üzletek ajtajait, kosarakat....
2016. okt. 6. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
1-2-nek üzenem: tömegközlekedés fogói tele vannak náthás-köhögős-taknyos emberek nyomaival, ugyanígy a boltok ajtóinak fogói, csak szólok. Sok példát lehetne még írni.
2016. okt. 6. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
És akkor mi van? :) Legyen. 6-os leírt mindent, nem lesz tőle semmi bajod, max beképzeled magadnak.
2016. okt. 6. 20:21
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Jaj, hát most ez van. Ilyen fétis is van. Más megvakarja a seggét, tökét, összefogdossa a kapaszkodót, ők meg szeretik azt a kezükön tudni.
2016. okt. 6. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Én is sokszor mosok kezet...

A busz, tömegközlekedés után mindenképp, azután is, miután pénzt fogok meg, azután is, ha kilincset fogok meg pl. orvosnál, kórházban, forgalmas helyen...

Én nagyon rosszul is érzem magam, amikor a pl. a buszban meg kell fognom a kapaszkodót...

Az állatokat lazábban kezelem, utánuk nem mindig mosok kezet. :D

2016. okt. 7. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Mit nem adnék egy olyan pasiert aki képes rendesen kezet mosni. Párom dettó. Hazajon a retkes pénzes bkvs kezével kezd el enni. Ha raszolok nagy puffogva leobliti a kezét, de szappant hírből sem ismeri, hiába szúrja ki a szemét. Ez kb csak arra jó, hogy rakni a törölközőre a bacikat. Én meg kontaktlencse előtt ugyanabba törlöm a kezem... Vagyis nem, inkább meg se törlöm, mert akkor minek mostam kezet.

Már számtalanszor mutattam meg neki hogy fel kell habozni a szappant a kézen. De csak kirohog

2016. okt. 7. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem kezet kell mosni mert xart se ér ,hanem erős immunrendszerre kell "gyúrni" Minden teli van bacival,kismillió vizsgálat bizonyította hogy egy billentyűzeten több tenyészik mint a wc deszkán. Csak nem látjuk nem fáj.

Amúgy a kérdéssel úgy vagyok mint Torrente, hugyozás ELŐTT kell kezet mosni,mivel tiszta kézzel kell illetni a cerkát,és nem utána ,mert annak nincs értelme :D

2016. okt. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!