Tele vagyok haraggal. Mit csináljak?
- én lefogom,te meg üssed!
Az én szomszédomnál cserélünk!
Na azért sokszor oda-vissza működik a rossz szomszédság. Nekünk is mindig kijöttek valamelyik szomszéddal a problémák. A jelenlegiek most is minket szidnak a hátunk mögött. Volt amikor áthallatszottak a minket illető mocskos szavaik (direkt hogy halljuk). De félmilliós kárt okoztak nekünk és még mi vagyunk a szar alakok? De mit tehet az ember, amikor az ilyet a törvény védi és még behajtani sem lehet a kárt? A biztosító se téríti meg, mert azon se lehet semmit sem behajtani, mert olyan gerinctelen emberek a kárszakértők akik a jutalékukért még a saját anyjukat is eladnák. Mert azért kapják a jutalékukat, amit nem kell kifizetnie a biztosítónak. Szar ez a világ.
A semmi közepén kellene egy házat felhúzni és ott lakni, csak ezt Magyarországon nem lehet egykönnyen megtenni, mert a jogszabályok meg a törvények... A sok türhő meg lakjon csak egymás mellett és boxoljanak egyással, ha egyszer ezt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!