Anyám nem mos kezet pisilés után és úgy süt/főz. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Soha nem mossa meg a kezét, ha rászólok, hogy mossa meg akkor elkezd velem ordibálni. Az előbb is elment pisilni, nem mosott kezet, hiába szóltam, most mártogatja kézzel a kekszeket a rumos-tejes keverékbe a süteményhez. Hiába mondom neki, hogy ez undorító, mindig ordibál és azzal jön, hogy nem lesz tőle senkinek semmi baja.2015. febr. 28. 16:02
1/18 anonim válasza:
Tényleg nem valószínű, hogy bárkinek baja lesz tőle, de tény hogy undorító. Nemigen tudsz tenni ellene.
2/18 anonim válasza:
Ne egyél többet a főztjéből. Ha valaki igénytelen és undorító, az nem fog változtatni, mint látod anyád is csak kiborul ezen, ha rászólsz. Akkor szó szerint egye meg amit főzött.
3/18 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen. Elég undorító, de nem hajlandó leszokni róla. Már ezerszer elmagyaráztam neki, hogy mennyire nem helyes ezért és azért, de nem érti meg. Mintha nehezére esne leöblítenie a kezét.
4/18 anonim válasza:
Lehet nincs szüksége rá, mert nem törli meg magát
5/18 A kérdező kommentje:
De meg szokta törölni. Érdekes, hogy órákat tölt a tükör előtt, öltözködik, hajat csinál arra meg még sem képes, hogy megmossa a kezét.
2015. febr. 28. 16:27
6/18 anonim válasza:
"Lehet nincs szüksége rá, mert nem törli meg magát"
Te érted, kérdező?
7/18 A kérdező kommentje:
Akkor legyél meleg...
2015. febr. 28. 17:38
8/18 anonim válasza:
Ne tedd! Én az életben nem találkoztam ilyenekkel, mint akik itt írogatnak. Most őszintén, te igen?
9/18 anonim válasza:
Én is undorodom az olyanoktól, mint a 8-as.
10/18 anonim válasza:
Felmerül bennem a kérdés. Ugyan megmosta a kezét, miután Téged évekig tisztába rakott? Vagy csak úgy tett a zuhany alá? Aztán melle megmosása után szoptatott? Semmi sterilizálás nélkül?
Ült melletted az ágy mellett, mikor lázasan beteg voltál, nem félve, hogy ő is beteg lesz?
Vállalta a terhességet, szülést, melle lógását, méhizomzat lazulását, gátfálydalmat, minden frontnál, még akkor is, ha Te már 20 éves vagy?
Ami egy gyereknél aranyos, idős korban visszataszító. (?)
Törölte a taknyodat. Mosta a hányásos ruhádat....
Most nem mos kezet...Mai divat szerint a pisi IVÁS a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!