Anyám nem mos kezet pisilés után és úgy süt/főz. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Soha nem mossa meg a kezét, ha rászólok, hogy mossa meg akkor elkezd velem ordibálni. Az előbb is elment pisilni, nem mosott kezet, hiába szóltam, most mártogatja kézzel a kekszeket a rumos-tejes keverékbe a süteményhez. Hiába mondom neki, hogy ez undorító, mindig ordibál és azzal jön, hogy nem lesz tőle senkinek semmi baja.2015. febr. 28. 16:02
11/18 anonim válasza:
jajjj a "gátfálydalomnál" meg is fájdult egy pillanatra....
12/18 anonim válasza:
Kedves 11!
28 évvel ezelőtt szültem. Farfekvéses gyereket. Nem volt császár, nem volt ultrahang, csak egy falusi szülőszoba.
Gúnyt, iróniát köszönöm, nem kérem.
A mai fiatalok nem is tudják, mi annak idején miken mentünk keresztül.
Jó éjszakát.
13/18 anonim válasza:
Kedves 12-es! Nem is az a baj, hogy nem tudsz helyesen írni, hanem, hogy nem veszed észre, ha eme hiányosságodra figyelmeztetnek.
14/18 anonim válasza:
12-es tipikus példája az olyan idősebbeknek akik szerint csak ők éltek át durva dolgokat, más nem is. 21 vagyok, de senkinek nem kívánom azt amin túl vagyok... :)
Neked is jó éjszakát.
15/18 anonim válasza:
A vizelet steril,ha ez megnyugtat :D
16/18 anonim válasza:
Ne egyél nála, ennyi. Én sem eszek apósoméknál, mert kosz, mocsok van mindenhol, nem hiányzik egy bélfertőzés. De ne is szólj neki. Én se szólok, csak leesik neki, hogy miért nem eszel. Én is anyuka vagyok, átéltem sok mindent a szülésnél, nem volt fájdalomcsillapító, nem kaptam segítséget a szoptatáshoz, pelenkazom a fiunkat, és akkor jogom lesz hugyos, szaros kézzel sütni-főzni? Édesanyám is felnevelt minket, ápolt, gondozott, mégis meg tudja mosni a kezét főzés előtt, ez alap. Nem igazán látok összefüggést a szülés, gyereknevelés és a higiénia között, de lehet, hogy én vagyok hülye. Hány gyereket kell egyébként szülni ahhoz, hogy már az alapvető higiéniás lépéseket se kelljen megtenni?
17/18 anonim válasza:
12! Mit rinyálsz? Tudtad nem amikor gyereket csináltattál magadnak, hogy fájni fog. Tudtad. Akkor???? Mit siránkozol? Valaki kényszerített, hogy átéld a szülés fájdalmát? Felvilágosítalak: nem te csináltad végig egyedül, semmivel nem vagy különb a többi millió és millió nőtől.
18/18 anonim válasza:
14-es vagyok, 17-es, örülök hogy más is így gondolja mint én :) (és én még nem szültem ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!