Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A barátoméknál nem tudok...

A barátoméknál nem tudok pisilni, mit tegyek? Hogyan sikerülhetne?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve együtt vagyunk de én még mindig nagyon nehezen megyek el náluk a wc-re. Az a problémám hogy olyan a wc, hogy a ,,lyuk,, ahova megy a pisi az rögtön az elején van és ugyebár hallani ahogy csobog és ez engem nagyon zavar, szégyenlem... Nem tudom miért, hiszen ez egy természetes dolog. Ma náluk alszom és rendesen rettegek hogy nem fogok tudni pisilni...nagyon zavar a dolog...valakinek valami módszer? :|

18/L

2015. febr. 21. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dobj bele gyorsan egy kis wc papirt es amíg az nem ázik át addig arra hang mentesen tudsz pisilni
2015. febr. 21. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
18%

A kapcsolatra elég felnőtt vagy, de amúgy meg dedó egy. Hát, gratulálok!

Módszer: nőj fel agyilag. Szexszel hogy álltok? Azt nem szégyenled?

2015. febr. 21. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én mindig dobok bele előre egy kis wc papír darabot, még itthon is, mert nem szeretem ha csobog így meg nem hallatszik egáltalán
2015. febr. 21. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
wc papírt dobj a wcbe előtte. amúgy ez természetes dolog nem kell szégyelni
2015. febr. 21. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ülj fordítva rá. Akkor nem a lyukba megy.
2015. febr. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!