Csúnyán elfajuló szomszédvita esetén mit lehet tenni?
Szomszédasszonyommal egy olykor az ő kertjébe átmenő 4 hónapos kiscica és egy kerítésen kicsit köbérre duzzadt futónövény kapcsán hevesebb vita kerekedett. Én már egy szót sem szóltam amikor a szomszéd asszony még mindig fújta a magáét és megérkezett a férje.Kis Na,ő aztán olyan alpári, trágár mocskolódásba kezdett a 8 éves kislányom füle hallatára,hogy levegőt nem kaptam a döbbenettől.Kislányom sírt az ijedelem miatt. F...sz...ó román k-nak nevezett, egyéb kedvességek mellett és megfenyegetett,hogy a hajamnál rángat ki az utcára. Nem szeretném ezt következmények nélkül hagyni. Mit tehetek? Minek lenne értelme szerintetek? jelentsem fel becsületsértésért, fenyegetésért?Állítólag önbíráskodásért már elítétlék, vkinek a kezét törte el...
Köszönöm válaszaitokat!
Nem lapátolom át a növényt hozzájuk és hogy vigyázzak egy macskára, nem köthetem meg, nem zárhatom be. A saját gyerekei hivogatták és játszottak a macskával. Ha pár siccel elkergetik és nem simogatják, játszanak a macskával, talán nem megy át hozzájuk. Okos, körültekintő hozzászólás volt, köszönöm!
Ezek után kedves tuti nem leszek velük, mert hozzájuk nem szólok, levegőnek fogom nézni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!