Bunkó felső szomszéd elüldözése! Hogyan?
add meg hol laktok és adok tippeket (a szomszédnak :D)
23F
Egyébként, de, bemegy a füst. Én lakni első emelet, alattam lenni egy zöldséges. Zöldséges eladójának a szokása, hogy nyitás után azonnal rágyújt. És bizony, jön a füst, mit jön, ömlik be.
Egyébként, tök korrektül jártak el, hogy nem kapásból zajongássl indítottak, hanem szóltak, hogy szívjátok ti a füstöt (ad: a gyereket a zaj zavarja, de apa füstje nem?) ÉS különben is, ha csak a szagot érzi, akkor is. Te, mivel bűzben élsz, nem érzed, mennyire kiszabott büdös tud lenni egy-egy fajta cigi, plusz mennire be tudja venni magát a lakásba...
Mi az hogy ti régebb óta laktok ott? ÉSAKKORMIVAN???? Nem attól leszel valaki, mert régebb óta laksz ott, már bocsika, de ez gáz.
Ti tekintettel vagytok másokra? Férjed miért nem tudja megemelni a valagát, ha már bagózik, és lemenni a ház elé, 3(!!!) emeletet. Öreg, nem a Csomolungmát kell megmászni.
"nekünk van gyerekünk, nem veszélyeztetnénk az egészségét"
Más egészsége meg le van szarva mi? Remélem csak trollkodsz és nem ténylegesen vagy ennyire hülye.
Tudod a passziv dohanyzas eleg rosszvtud lenni. Ok nem kertek sokat, csak azt, hogy ettol kimelje meg a ferjed oket.
Bizom benne, hogy ti lesztek eluldozve.
:*
"Bunkó felső szomszéd elüldözése! Hogyan?"
Bunkó alsó szomszéd elüldözése! Hogyan?
Mi is évekig szívtuk a füstöt az alattunk lakó miatt.Az akkor még csecsemő meg főtt a levében nyáron csukott ablaknál,mert késő estig kint bagóztak.És igenis bejött a füst.Pár hónapja leszoktak,mert gyereket várnak.Érdekes módon a sajátjukra tudtak tekintettel lenni,a máséra nem.Ők is ugyanolyan bunkók,mint te meg a lusta férjed.
Miért lennének ők tekintettel rátok,ha ti nem vagytok rájuk?A felnőtt pihenése nem ér kevesebbet,mint egy gyereké.Én megértem őket teljes mértékben.Ti vagytok a bunkók.
Az meg senkit nem érdeket,hogy ki mikor költözött oda.
Nem várhatják el, hogy lemenjen?
Érdekes, nekem a lift nélküli ötödik emeleten szólni sem kellett, hogy lejárjak cigizni, nemhogy még nekem álljon feljebb, amikor megkérnek rá, higy a nyamvadt 3. emeletről lemenjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!