Miért leszek nagyon ideges, ha idegen van a házban?
16 éves fiú vagyok.
A családom a 2 szülőből, 2 nővéremből és belőlem áll.
Ha csak ők vannak itthon, akkor teljesen, őszintén felszabadult vagyok, jól érzem magam.
Viszont, ha esetleg valamiért betéved a házba valakinek a barátja/barátnője vagy akárkije akkor valami miatt iszonyatosan ideges leszek.. Olyankor csak arra vágyom, hogy csendben bent maradjak a szobámban és várjam, hogy mikor megy el az illető. Semmi más nem tud ennyire feszültté tenni mint az a tudat, hogy idegen van a házban és nekem szembe kell néznem vele (pl. nővérem barátnője itt van és nekem valami miatt muszáj kimennem a szobámból).
Ma is ugyanez volt.. Nővérem barátnője volt itt, lassan 1 órája ment el, de még mindig rohadt ingerlékeny, nyugtalan vagyok és melegem van az idegességtől, izzadok.
A vicc, hogy ez még a nővérem pasija látogatásaikor is előfordul, pedig ő lassan már 10 éve jár ide, egyre gyakrabban alszik itt.. stb. Ha ő itt van, akkor már nem vagyok nagyon rosszul, de azért még mindig nagyon zavar.
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!