Az lene a kerdesem hvan allatunk egy neni es allandoan szologat h hangosak a gyerekeim? Mar elnezest kertem tole ez miatt de csak szologat mit lehetne ijen hejzetbe csinalni?
Figyelt kérdés
Mar szoltam neki h ne haragugyon de nem nagyon erdekelte en meg nem akarok mindig veszekedni tiszta elme beteg vagyok h mikor fog szolni..aszt mongya h trapolnak hat vakahol kell jacaniuk jo nem allati modon de csak kicsit hangosak2016. júl. 3. 18:21
11/13 A kérdező kommentje:
Csak sajnos tarsas hazba vagyunk es ha mar csak egy kis hang nem uvoltes mar akkor is szol az alatunk levo idos neni hogy mi hangosak vagyunk egyszeruen nincs mit tenni napkozbe ki szoktam oket vinni oket a jacotere de van mikor ok os nagyon nyugosek es akkkor okis kicsit hangosabbak
2016. júl. 3. 23:28
12/13 A kérdező kommentje:
Most mondom hogy nem a gyerekeimtol zeng a haz csak van mikor kicsit hangosabbak es akkor szokott szolni az idos neni mar beszeltem a foberlonkel es el mondta hogy mikor ok laktak itt akkor nenik szolt nekik is van gyerekuk aszt mondtak hogy ne foglalkozunk vele tull oreg mar es mindenert le all veszekedni
2016. júl. 3. 23:32
13/13 A kérdező kommentje:
Neni rosszul irtam mijelott valaki megint a helyes irasert szolna
2016. júl. 3. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!