Miért akarják a szüleim, hogy elköltözzek itthonról? Ti hány évesen repültetek ki otthonról?
#1 igen mindenki vágyik rá.. valaki megteheti, míg a másik nem.
Nem mindenki akar vadidegenekkel együtt lakni, szobát bérelni és azért dolgozni, hogy legyen hol laknia.
20 évesen költöztem el, amikor egyetemre mentem. A nyarakat azért otthon töltöttem, de amikor volt barátnőm akkor nyáron sem igazán voltam otthon. Amikor végeztem a tárgyaimmal, 8-9 megint otthon voltam és ott írtam a szakdogámat és készültem fel a záróvizsgára, valamint onnan kerestem állást. Aztán 26 évesen végül megint elköltöztem, de most már dolgozom egy másik városban.
Viszont a csattanó, hogy jelentkeztem egy állásra közelebb az otthonomhoz, úgyhogy ha összejön most 28 évesen újra haza fogok költözni és a szüleimet ez nem zavarja.
3!
Nem kell idegenekkel lakni, lehet egyedül is albérletet kivenni. Értelmes szülő olyan embert akár nevelni, aki felnottkent megállapodás a saját lábán és nem a szülőkön eloskodik. 26 évesen azért már jo pár éve kellene hogy dolgozzon, ergo mehetne albérletbe
#5 aha, megnézem, hogy nettó 100-110e ből Pesten hogy bérelsz albérletet. Lepukkant kis lakások 80e-nél kezdődnek + rezsi.
ha 1x bekerül az albérletes mókuskerékbe, akkor onnan soha nem fog kikerülni. Azért fog dolgozni, hogy legyen hol laknia meg legyen mit kajálnia és az egész sz@ros élete erről fog szólni.
Én 18 évesen egyetemre mentem egy másik városba, ez általában félig elköltözésnek tekinthető, de én mondjuk nem jártam túl gyakran haza. 24 éves koromban pedig összeköltöztem barátnőmmel, aki jelenleg a feleségem.
Ettől függetlenül semmi baj, ha valaki anyagi megfontolások miatt 26 évesen még a szüleinél lakik. Idegenekkel, de haverokkal sem laknék én szívesen együtt, igaz én megtehetném, hogy egyedül béreljek egy lakást, de nem mindenki van ezzel így. Amúgy szingli munkatársaim is megtehetik, de mégis vegyes a kép, vannak akik másokkal együtt bérelnek, vannak akik egyedül.
6!
Biztosan nagyon meglepő lesz, amit mondok, de képzeld, a világ kicsit nagyobb, mint Pest. Vidéki városok, külföld mond valamit? A fizetése se kell hogy 100e legyen. Jó szakma, jó munkahely, nem feladni. Ennyi
Én 22 évesen költöztem el.
26 évesen tényleg nem anyukádék nyakán kéne lógnod. Illett volna spórolni és saját lakást/házat venni valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!