Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom 6 év után sem hajlandó összeköltözni velem. Szerintetek szakítsak vele, és elköltözzek egyedül bosszúból?

Én már most megmondom a kimenetelt: nem akar veled közös életet. Az augusztus az csak neked határidő. Határidő arra, hogy lélekben felkészülj a továbblépésre!
Tudom, hogy nehéz 6 évet kidobni a kukába, de ez nem lett volna 6 év sem, ha előbb rájössz: ő közös jövőt nem akar! (veled legalábbis semmiképp!)
Én akkor sem fogadnám vissza ha időközben észbe kapna, mert kb mindenben majd ezt fogjátok játsznia, és aláetben még lesznek vízválasztó lépések, pl. esküvő, gyerek, stb. És akkor most mindenre évekig vártok?
A türelem egy igen nagy erény, amiről te most tanúbizonyságot is tettél és tisztelem is benned ezt a vak hitet és türelmet! De halandó ember vagy véges idővel, és elmúlik az ifjúságod. Az idő pedig nagyon sokat számít!

Az eddig halogatott idő csak bizonyíték arra, hogy nem akar összeköltözni veled.
Szerintem szakítanod kéne már most, vagy legalábbis ultimátumot adni neki, hogy te nem vagy hajlandó tovább várni, vártál eleget.
Kevés az esélye, de ha kicsit megrángatod alatta a szőnyeget, akkor lehet észbe kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!