Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom 6 év után sem hajlandó összeköltözni velem. Szerintetek szakítsak vele, és elköltözzek egyedül bosszúból?
Azért én csodálom a kitartásodat. Le a kalappal, tényleg. Mi másfél éve vagyunk így a párommal együtt hasonló szituban, és már most bele vagyok betegedve. Elképzelni nem bírom, hogy volt türelmed a plusz három évi halogatást kivárni...
A kérdésre válaszolva, amit tervezel, az jó, az indíték nem. Ne bosszúból költözz, hogy majd te jól megmutatod neki. Magad miatt költözz, mert mindenképpen jót tesz az önálló felnőtt élet indítása. Én az augusztust se várnám ki a helyedben, elkezdenék lakást keresgélni.
(Gyanítom egyébként, hogyha magadtól megtalálnád az albérletet, elköltöznél, kialakulna az életed, akkor már örömmel menne oda a barátod is, elvégre minden kötelezettség nélkül töltheti nálad az időt. Nulla felelősségvállalás. Én ezt nem várnám ki a helyedben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!