Most arra céloznak, hogy elloptam?
Én biztosan nem lopásra gondolnék.
Válaszoltam volna, hogy de jó, te is szereted ezt a márkát, stb. Aztán elbeszélgettünk volna kicsit a ruhákról.
Lehet, hogy félreértetted.
De ha nagyon egyértelmű volt a célzás, én mindenféle kertelés nélkül mosolyogva mondanám, hogy: ha arra célzol, hogy ez a tiéd, akkor nagyon tévedsz, neked minimum két számmal nagyobb kell :) ez egy nőnek elég nagy visszavágás szerintem.
Határeset. Lehet hogy tényleg elveszett és akar egy ugyanolyat, mert szerette azt a pulcsit.
A részletek abban vannak, ahogy tálalják a dolgot.
"pontosan meg tudtam mondani, hol vettem, butikban egyébként, ezért is bosszant, mert tudom, hogy ez mindig is az enyém volt."
Meg sem kellett volna mondanod hogy hol vetted, komolyan miért te akarsz nekik még megfelelni mikor számon kérnek pofátlan módon. Menj el egy fatelepre és vegyél pár tuját a kerítéshez, majd megvárod míg megnőnek, úgyis gyorsan nőnek, többet meg nem foglalkozol a szomszédoddal.
Igen, egyértelműen arra utaltak..
Azért írd már meg, mi lett a végkifejlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!