Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Most arra céloznak, hogy...

Most arra céloznak, hogy elloptam?

Figyelt kérdés
2 hónapja új helyre költöztünk. Van egy szomszéd, akivel párszor beszélgettünk kerítésen keresztül. Tegnap az előkertben tevékenykedtem, mikor odajött, hogy neki is ilyen felsője van, és ugyanígy elfordult a varrásnál. Nem foglalkoztam vele. Rá pár perccel, hogy elment, jött a lánya, mondta, hogy az anyjának is ilyen felsője van, de nem találja. Hol vettem, mennyiért és hasonlók. Meg hogy ez igen fura.
2016. máj. 30. 11:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mivel egy bizonyos márkáról van szó, pontosan meg tudtam mondani, hol vettem, butikban egyébként, ezért is bosszant, mert tudom, hogy ez mindig is az enyém volt.
2016. máj. 30. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem lopásra gondolnék.

Válaszoltam volna, hogy de jó, te is szereted ezt a márkát, stb. Aztán elbeszélgettünk volna kicsit a ruhákról.

2016. máj. 30. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy félreértetted.

De ha nagyon egyértelmű volt a célzás, én mindenféle kertelés nélkül mosolyogva mondanám, hogy: ha arra célzol, hogy ez a tiéd, akkor nagyon tévedsz, neked minimum két számmal nagyobb kell :) ez egy nőnek elég nagy visszavágás szerintem.

2016. máj. 30. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Határeset. Lehet hogy tényleg elveszett és akar egy ugyanolyat, mert szerette azt a pulcsit.

A részletek abban vannak, ahogy tálalják a dolgot.

2016. máj. 30. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Be kell ültetni az átlátható részeket, mert ha ilyen rosszindulatúak, nem lesz tőlük nyugtotok sosem.
2016. máj. 30. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Anyám,borogass!
2016. máj. 30. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"pontosan meg tudtam mondani, hol vettem, butikban egyébként, ezért is bosszant, mert tudom, hogy ez mindig is az enyém volt."

Meg sem kellett volna mondanod hogy hol vetted, komolyan miért te akarsz nekik még megfelelni mikor számon kérnek pofátlan módon. Menj el egy fatelepre és vegyél pár tuját a kerítéshez, majd megvárod míg megnőnek, úgyis gyorsan nőnek, többet meg nem foglalkozol a szomszédoddal.

2016. máj. 30. 17:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyértelműen arra utaltak..

Azért írd már meg, mi lett a végkifejlet :D

2016. máj. 31. 20:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Megtalálta 😊 kölcsön adta egy barátnőjének ezer éve. A lánya mondta (benne legalább vol ennyi).
2016. jún. 10. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Jajj

Rossz parasztok ezek!

2016. jún. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!