Elloptam valamit. Visszaadtam, de félek, hogy rájött?
Figyelt kérdés
Mérges lettem a legjobb barátnőmre. Egy apróság volt, de tényleg nagyon megbántott. Ez egy éves történt, kivettem a kabátzsebéből egy tárgyat, ami fontos neki. Észrevettem, hogy keresi, és pont ezt akartam, még sírt is. Úgy tettem, mint aki segít keresni, és aztán felmutattam a dolgot, mintha megtaláltam volna. De ez már nagyon régen történt, több mint egy éve, de ma utalt rá, hogy tudja, hogy én tettem. Segítséget, tanácsot várok. Az igazat nem mondhatom el, mert tönkremenne a barátságunk, és ez a valami valóban értékes volt.Félek, hogy baj lesz. Nagyon-nagyon megbántam, amit tettem.2015. jan. 21. 17:43
1/2 anonim válasza:
1. Mi volt az?
2. Szerintem kerj bocsanatot
2/2 koncika1984 válasza:
Ha neki is te vagy a legjobb barátnője, akkor megbocsájt. Most kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!