Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elloptam az állatkertből, de...

Elloptam az állatkertből, de most mi legyen?

Figyelt kérdés
11 éves fiú vagyok...van egy kis gondom! Tegnap az állatkertben voltam a nagyszüleimmel, minden jól ment, amíg meg nem láttam egy hatalmas pókot, ami egy üvegcuccban volt amin lakat volt és a lakatban benne volt a kulcs. Kinyitottam az üvegdobozt és a pókot a kezembe vettem és a zsebembe vittem tovább. Azután a gondozók tökre beparáztak és lezárták az állatkertet...remélem nem miattam. Hazamentünk és elengedtem a pókot a szobámba a nagyi házába de nem tudom minek ez a nagy állatkerti hűhó nem is csinált semmit. Este arra keltem, hogy a nagypapa ordít az idegességtől, mert este 5 csirkéje és 1 kakasa elpusztult, és meg voltak csonkítva. Nagyon megijedtem, most otthon vagyok a szüleimmel de senkinek se szóltam és remélem nem a pók volt! Nagyon megbántam és félek!
2013. dec. 16. 19:15
 1/6 anonim válasza:
90%

Szóval, te voltál te kis szemét, ha megtalálunk elkapunk.

Nagy kárt okoztál az állatkertnek.Egy ritka radioaktiv csernobili pókot loptál el, ami ha megmar akkor elkezdesz majd az ajtónak futni és ha már nincs erőd akkor elkezded magadat ütni addig amig meg nem hal a pók.

2013. dec. 16. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Na jelentem itt vagyok. Üzenem az állatkertnek, hogy ne keressenek tovább. Sikerült emberi DNS-t lopnom és összetett agyat növesztenem, azért tudok most itt válaszolni. Megnőttem 2 méteresre. Elhatároztam, hogy felcsapok biztosítási ügynöknek és szomorú verseket írok a társadalmi problémákról!

Pók Pista

2013. dec. 16. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
#2, nincs kedved meginni valamikor egy pofa méhsört?
2013. dec. 17. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Kérlek! segiccsetek!!!
2013. dec. 17. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Aha! 5 csirkém és a kakasom bánta! Nem kapsz többé karácsonyi ajándékot! Szólok a Jézuskának is!

Ölel: a szerető nagypapid

Ui:Reggel találkoztam egy 2 méteres pókkal. Nem a tiéd volt?

2013. dec. 17. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:
dehát a nagypapinak nincs számítógépe! És nem is ismeri az internetet!
2013. dec. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!