Szegeden melyek azok a környékek, amelyek lakásvásárlás esetén mindenképpen elkerülendők?
És esetleg melyek azok a környékek, amelyek nem rosszak, de nem is túl "elitek", tehát a lakásárak viszonylag rendben vannak?
Köszönöm előre is! :)
Móraváros és környéke az elkerülendő, ott van nem messze a cserepes sor, a cigányfertő.
Szerintem felsőváros a legnormálisabb így a panellakótelepek közül, de a többi sem vészes. Max talán tarjánba vannak még elszaporodva a dakoták.
Köszönöm a válaszokat!
Tarján nagyon rossz? Nézegettem a lakásokat, és tök jó áron vannak egész kellemes kis lakások, de ha nagyon húzós környék, akkor inkább elkerülném. Tarján déli részén láttam pár lakást, ami tetszett.
Én a tarjáni részről írok. (3-4es villamos megállóhoz elég közelről.)
Nincs ezzel a környékkel semmi gond. :) Főleg nyugdíjasok vannak, csövik, cigányok alig. 2-3 maximum, de ők állandóak, nem zavarognak semmit, csak üldögélnek búsan a padon. Mindig ugyanazok, nem hoznak pajtásokat.
Én pl nem félek egyedül munka után hazasétálni (23:00 környéke), de hajnalban sem, ha már nincs villamos, pedig lány vagyok :)
Felsőváros - Kereszttöltés utcáról mi a véleményetek?
Csak mert találtam egy kissé ijesztő cikket róla. Tényleg ilyen vészes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!