Újpest vagy Kispest? Melyik élhetőbb, hol jobb lakni?
Figyelt kérdés
Mindkét lakás panel, árban majdnem egyforma. A kispesti lakás a földszinten van, az újpesti a 6. emeleten.
Nem vagyok ismerős egyik helyen sem, melyik normálisabb környék?
Már jártam arra, de nem sok mindent tudtam leszűrni, panelrengeteg mind2 hely.
2016. máj. 25. 18:16
11/12 anonim válasza:
Sztem Kispest. De újpesten sincs kevés.
12/12 anonim válasza:
Ha a kispesti közel van a metróhoz, akkor egyértelműen Újpest. Mindegyik metrómegálló a 3-as vonalán vonz lepukkant embereket de a Határ úthoz szorultak ki az alvilági alakok (meg Nyugati).
Én laktam Újpeseten a metrótól 10 percre, Kispesten is. Gyalog közlekedtem, így inkább Újpest, sokkal polgáriasabb.
Kicsit tényleg kiesik, de környék tekintetében jobb, és szerintem a földszinten vagy lentebbi emeleteken jobban behallatszanak a parkban / utcán történő dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!