Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panel. Panaszkodik a felső...

Panel. Panaszkodik a felső szomszédom, hogy hallja és zavarja, ha én zenét hallgatok. Szerintetek csak kötekedik?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem az alsó szomszédomat, azt mondja, nagyon minimálisan hall valamit ritkán, de nem is zavaró.

Létezik, hogy felfelé jobban áthallatszik a zene?

2016. máj. 20. 11:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem értem, miért kell hangosan szólnia a zenének. A felső szomszédom egy idióta, állandóan megy a tuctuc. Néha csak lejátszik egy számot mint valami önjelölt DJ. Tiszta hülye. Egyszer meguntam, visszakapta, azonnal kikapcsolta, pedig a Mötley Crüe nem is olyan kemény. Ráadásul tudja, hogy én lakom alatta, egy harmadakkora nő, és 10 mp glam rocktól befosik.
2016. máj. 20. 14:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjatok meg, nemcsak a panelban van ilyen... Én 30 év panel után költöztem egy négylakásos kertesházba! Naívan azt hittem, csend lesz... 1. Heti szinten vagy 3-szor arra megyek haza (este 10-11 óra körül szoktam hazaérni), hogy bömböl a közvetlen szomszédban a zene! 2. Az idei húsvét vasárnapunkat egy flex "kellemes" hangja színesítette (egy másik szomszéd a kerítést javította). 3. Építkezés két házzal mellettünk; 4. Az utca túloldalán műhely van. Nem sorolom tovább...
2016. máj. 20. 14:34
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 14:18

Nem bömböltetem a zenét, nem szeretem a hangos zenét. Csak panel átka, hogy minden áthallatszik.

Egyedül amiatt vannak kétségeim, hogy alulra, oldalra nem üt át hangosan, de felülre igen. :)

2016. máj. 20. 14:51
 14/18 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Itt nem is arról van szó hogy hangos, hanem szimplán zavaró. Nekem is volt olyan szomszédom, lakótársam, aki mindig hangosan hallgatott zenét, filmet, és egyszerűen zavaró, hogy mindig van egy alap idegesítő morajlás, akár pihennék, akár dolgoznék.
2016. máj. 20. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én az egyik szomszédból a beszélgetéseket szoktam áthallani elalvás előtt. Még csak nem is hangosak, de annyira zavaró, hogy hangosan ketyegő faliórát vettem, hogy valami tompítsa el az átszűrődő alapzajt. Bevált. :-) Esetleg hangszigetelő burkolattal némileg lehet segíteni.
2016. máj. 20. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy csak felülre "üt".
2016. jún. 29. 19:12
 17/18 Zserno válasza:
100%
Nem csak panelban van ez. Régi épitésű téglatömbben is. Nincs nagyon megoldás. Én automatikusan felmegyek szépen szólok és ha nem ért a szóból akkor jönnek a keményebb dolgok....
2018. okt. 1. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha már szólnak, annak oka van. Illetve ha nem is szólnak, mert nem akarnak komfrontálódni, vagy nem tudják beazonosítani, hogy honnan jön a zaj, vagy mert éjjel mar nem szeretnének kikászálódni az ágyból, pizsamában mutatkozni, még zavar. Éjjel pláne, felerosodik minden, pláne dobok, melynyomó.
máj. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!