hallatszik az minden felé csak van aki jobban tolerálja.
2016. máj. 20. 11:55
2/18 anonim válasza:
És most gondolj bele,én a 9-en a norbi kiképzés kazijára tornázok 120 kilósan. És letojom az alattam lévőt. Ha nem tetszik neki,akkor van a milliomos negyedben 5-ször annyiért ház. Persze a társasház szabályait betartom. Este 8-kor már nem tornázom
2016. máj. 20. 12:04
3/18 A kérdező kommentje:
ma 12:04
Ennyi erővel te is nyugodtan költözhetnél vagy legalább lemehetnél egy fitneszterembe. Neked sem esne le a gyűrű az ujjadról. Sajnálom a szomszédaidat.
Azért tettem fel a kérdést, mert ha tényleg áthallatszik nem fogom ekkora erővel sem hallgatni.
Majd megkérem, hogy egy fél percre engedjen be, hogy megnézzem milyen erővel hallatszik.
2016. máj. 20. 12:19
4/18 anonim válasza:
A panelpokol átka, főleg együttélésre nem képeséknél.
2016. máj. 20. 12:21
5/18 anonim válasza:
Faterom rendszeresen hallgat házimozin zenét. Én többnyire fülhallgatóval hallgatok, de mikor nagyon ritkán úgy tartja úri kedvem megbömböltetem egy 5-10 percre a mélynyomót. Még senki nem szólt nekünk, pedig van egy pár nyugdíjas.
2016. máj. 20. 12:29
6/18 anonim válasza:
Figyelj ! Minek kérdezed,ha nem tolerálod a választ. Amúgy úgy vagyok vele,hogy vettem x millioért lakást. Életvitel szerűen szeretem használni. És úgy is használom. Azért egy terembe nem megyek hogy x ezer forintot kidobjak. Pláne mivel mozgás sérűlt vagyok. Ez nem azt jelenti,hogy ágyban kell feküdnöm, a napi mozgás nekem is kell,másképp elsorvad az izomzat. Nos mivel futásra sajnos képtelen vagyok,így marad a nekem kialakitott torna. Ami sajnos dübögéssel is járhat. Sőt jár is. Viszont minden panelben van alaptörvény. A mindegyikben meg van határozva,zajjal járó dolgot,pl porszívó magnó mosógép, stb hány óráig lehet hallgatni. Megvan az is mikor lehet felujjitani. Ki kérheted a panelház közös képviselőjétől. Ingyen. Ezért nem értem a kekeckedésedet. Ha napközben hallgatod,a kereteken idő kereteken belűl,akkor akár teljes hangerőn is megteheted. Ha kedved tartja. És hogy felfelé jobban megy-e a hang,nos nem hiszem,bár ki tudja. De ha téged annyira zavar,hogy a szomszéd nappal hallja -e akkor vedd lejjebb a hangerőt,vagy tégy fel fejhallgatót.
2016. máj. 20. 12:32
7/18 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van. Amíg panelban laktunk, az alattunk lakó is tudta úgy hallgatni a zenét, hogy baromira áthallatszott, de nemcsak a zene, hanem az is, ha egy kicsit hangosabban beszélt, de mivel napközben csinálta, nem szóltunk neki. A felettünk lakó albérlők viszont rendszeresen zenéltek, ordítoztak éjszaka is, úgyhogy szóltunk a lakás tulajdonosának. Mivel ez nem használt, bejelentettük a rendőrségen. Utána is előfordultak mondjuk ilyesmik, de már ritkábban. A panel az sajnos ilyen. Amúgy meg emberfüggő: van akit jobban zavar, van akit kevésbé. Mondjuk attól is függ, mikor hallgatod hangosan: napközben, vagy mondjuk éjjel 1-kor... Ha az előbbi, akkor nem értem mi a baj...
2016. máj. 20. 12:36
8/18 anonim válasza:
Ma már éjjel-nappal megvalósulhat a csendháborítás, nem csak este x óra után. Azt is figyelembe kell venni, hogy sokan éjjelesek, délutánosok. Na pont ezért szar a panel vagy bármelyik társasház: elég 1 db bunkó, hogy az összes lakónak hazavágja a nyugodt élethez való jogát, miközben a társasház teljesen speciális ilyen szempontból. Nem lehet úgy viselkedni, mintha egyedül élne az egész tömbben és alapvető joga a zajongás. A másik fajta bunkó a túlérzékeny, aki minden neszre ugrik, mert 20 éve még családiban élt és nem bírja a zajokat. Egyik típussal sem lehet tartósan együtt élni mert elmebajosak.
2016. máj. 20. 12:50
9/18 anonim válasza:
A panelok átka, illetve nem csak az, hogy ki mennyire tolerálja, hanem az is számít, kinek milyen a hallása, meg mennyire stresszes aktuálisan az élete. Pl. mikor vizsgákra készültem, és az alattunk lakó bömböltette a nem tudom, milyen tuc-tuc zenét, képtelen voltam koncentrálni, és szólni kellett, hogy mérsékelje a hangerőt.
Az sem mindegy, mikor vagy zajos, éjjel azért még hétvégén is illik tekintettel lenni azokra, akik aludnának.
2016. máj. 20. 14:13
10/18 anonim válasza:
Kérdés, milyen hangerővel, mennyi ideig és milyen fajta zenét hallgatsz? Engem pl. nem zavar, ha a szomszéd kölök hardrockot hallgat, de mikor a másiknál már 2. órája a "Jégvarázs" és hasonló rajzfilm zenék nyávognak, azoktól falnak tudnék menni. De nem lehet a zenei ízlésem miatt háborogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!