Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek gáz, ha én szerete...

Szerintetek gáz, ha én szeretek arctörlő kendővel takarítani?

Figyelt kérdés

Hamar megszárad, elég nedves, hoyg lehozza a koszt, és nincs vegyszer illat utána a lakásban.

Kíméletes az arcbőrhöz is, és le sem kell törölni mint pld a Domestost.

:D

2016. máj. 15. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én a Lidl popsitörlőt használom erre (sárga-piros mintás a csomagolása).
2016. máj. 15. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Fú, én baromira haragszom minden ilyen dologra, ami feleslegesen rengeteg szemetet termel, mint pl ez amit írtál, teafilter, kávékapszula, stb. Egy ronggyal hónapokig elvan az ember, míg ilyen kendőkből meg elhasználsz egy csomót, mire végzel.

Szóval szerintem gáz, de ez persze csak az én véleményem.

2016. máj. 16. 15:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Van valami betegségem, amit még nem tudtak kivizsgálni az orvosok, szóval örülök, ha valami könnyíti kicsit az életem, de köszönöm a szemétre való felhívást, próbálok rá jobban figyelni kicsit.
2016. máj. 17. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!