Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért kell hajnalban takarítan...

Miért kell hajnalban takarítani a lépcsőház előtt?

Figyelt kérdés
Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy a szomszéd házban lakó néni miért sepreget minden reggel 4 és 5 között. Nyugdíjas, egész nap itt beszélgetnek a ház előtt a többi idős hölggyel, szóval nekem úgy tűnik, hogy megtehetné ezt mondjuk 6-7 körül. Ha délelőtt dolgozom nem zavar, 4-kor kelek én is, de ha délutános vagyok roppant kellemetlen az egész, néha 4-5 órát alszom csak miatta. Párszor megkértük, akkor abbahagyta 1-2 hétre és ennyi, kezdődik az egész elölről, mintha ez teljesen normális lenne. Én is takarítom a ház rám eső részét de soha nem 4-kor csapkodom a fémlapátot a betonhoz más lakása alatt. Nyáron főleg zavaró, mert nyitva az ablak. Szabin vagyok és totál fáradt az egész miatt. Nem akarok bunkó lenni, sem vitatkozni vele, de lassan feljelentem a mamikát ha nem hagyja abba. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet tenni ami nem drasztikus, nem bunkóság? Ha szólok a lakószövetkezetes képviselőnek az figyelmezteti hivatalosan? Hátha azt nem felejti el 2 hét után.
2015. júl. 21. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ragassz ki egy NYOMTATOTT szöveget fóliázva, hogy kérjük a takarítást 6 óra után végezze.

sokaknál bejön ez a felirat elhelyezés...

2015. júl. 21. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz, kipróbálom! Háátha. (legrosszabb esetben eltakarítja azt is...)
2015. júl. 21. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Az első válaszolóhoz csatlakozva még hozzáteszem, ha esetleg nem fog rá hatni a nyomtatvány, akkor kora reggel min. egy hétig kitennék az ablakba egy hangos rádiót s áttekerném pl. valami nótás adóra :D
2015. júl. 21. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk is volt ilyen, bár itt a szép szó meg a kiabálás sem hatott, mert neki "joga van takarítani és nem akar mocsokban élni mint az itt lakók".

Na akkor valaki szépen ellopta a söprűjét és a lapátját. Akkor fel volt háborodva, majd vett magának még egyet. Aztán mikor már tényleg elege lett a lakóknak, valaki ellopta azt is, és szó szerint milliméteres darabokra vágta, és odatette reggel a nő ajtaja elé. Na akkor már vette a lapot, azóta nyugton van.

Én is a kiírást javasolom először, csak sajnos vannak olyanok, akik csak tettekből értenek.

2015. júl. 21. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
:) a lopást azt mi is poén szinten fontolgattuk, de a néni a másik házban lakik.. én oda nem tudok bemenni. :) ha igazán bunkó lennék felcsengethetnék este 11-kor melóból hazafelé, hátha akkor nem lenne olyan virgonc reggel.. de pont az ilyeneket akarom elkerülni. reggel kiírom aztán lesz ami lesz.
2015. júl. 21. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
nos, írhatok én ennek regényt is, de úgy tűnik semmi változást nem fogok elérni vele. Tegnap és ma is 4-kor megkaptuk a magunkért... megyek a közös képviselőhöz, mert ebben a melegben képtelen vagyok zárt ablaknál aludni.
2015. júl. 24. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
sok sikert :)
2015. júl. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!