Ciki diplomásan takarítani?
Egyáltalán nem ciki.
Attól még hogy diplomás vagy (mint én meg sok millióan), nem vagyunk többek, vagy jobbak, tehát nem kell azt hinni, hogy TE vagy a világ közepe.
Nekem is volt ilyen szitu.
Csináld azt, hogy valami távolabbi helyre mész, ahol valszeg nem találkozol szembe senki ismerőssel, esetleg ha mégis látnál valakit akkor ha időben észreveszed, arrébb mész, plusz ha már minden kötél szakad mondd azt, hogy most épp valamelyik ismerősöd helyettesíted vagy valami hasonló történetet találj ki!
Én egyszer egy cégnél dolgoztam biztonsági őrként és pont ettől féltem, hogy mi lesz ha valaki meglát, hisz Magyarország a 15. században él, és nálunk NEM természetes ha egy nő buszvezető, vagy mérnők vagy hasonlók. Aztán mivel tudtam, hogy én egy közvetítő cégen keresztül dolgozom sza...ért-hu...ért, arra gondoltam, hogy ha ilyen szituba kerülök, akkor csak annyit mondok, hogy az egyik emberem helyett nem találtam mást és én ugrottam be.
"Magyarország a 15. században él, és nálunk NEM természetes ha egy nő buszvezető, vagy mérnők vagy hasonlók."
Én építésznek tanulok, lassan több a lány mint a fiú. de kivitelezésben is akadnak nők, dolgoztam is velük. Meg villamost is elég sok nő vezet.
Amúgy meg ciki-nem ciki, megélni meg kell valamiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!