Ti élnétek Dél-Amerikában, azon belül is Chile-ben?
Élnék persze. Bolondulok a hegyekért.
Meg mostanában találkoztam egy Argentin emberrel, itt él, nagyon szimpatikus volt. Az a klasszikus Dél-Amerikai kinézetű volt, érdekes emberek lehetnek, meg a kultúrájuk. Csak félnék, hogy hogy fogadnak be bárhol a világban, ahol nagyon eltérően nézek ki a hagyományos emberekhez képest.
Egy picivel ugyan, de Argentina fejlettebb. Én, ha tehetném, Uruguayt választanám.
Úgy tűnik,Chile-fan vagy, így javaslom megtekintésremezt a filmet: [link]
Télen ott is hideg van, 3 hetet voltam Santiagoban télen és reggelente jobban fáztam mint itthon. Valahogy más az érzés, sokkal hidegebbnek tűnik. Ráadásul délutánra néha kisütött a nap és 15-20 fok lett, így cipelhettem a kabátomat.
Lehet, hogy a demográfiai adatok ezt mondják, de európai emberként nem éreztem magam komfortosan abban a közegben, azért nem olyan, mintha egy európai nagyvárosban sétálnál.
A rendőrök egyébként tényleg nagyon menők, mikor meglátod őket biztonságérzeted lesz, nem görcsbe rándul a gyomrod mint amikor magyar rendőrt látsz. És tényleg legendásak arról, hogy nem lehet őket megvesztegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!