Tényleg ilyen rossz Székesfehérvár?
Figyelt kérdés
Fontolgatjuk a költözést,mivel eddig egy ici-pici faluban laktunk. De előtte szeretnék kicsit itt is kérdezősködni.2016. jan. 28. 21:41
1/3 anonim válasza:
Székesfehérvárra a legvégső esetben sem mennék, akkor inkább már a kerek erdő közepére magam készítette putriházba, ahol csipkebogyó lisztből sütnék hamubansült pogácsát mint Robinson. Gondolj csak arra, hogy Székesfehérvár éppen most akart egy nyilas (náci) vezetőnek szobrot állítani, amit Obama akadályozott meg. Székesfehérvár és Magyarország a világ szégyene. Ikább Pestet javaslom, onnan nincs olyan messze, de legfőképp egy másik országot. Ausztriát, Olaszországot stb. Mindenhol már sok magyar van, mert mindenki elmegy innen aki csak teheti, vagy aki nem részese a fasiszta államszerveződésnek.
2/3 A kérdező kommentje:
Skandináv országokon gondolkoztunk, de mivel a párom családja fehérvári (én alapból győrött születtem, aztán költöztünk ide,Tolnába) ezért nézzük a város lakásait.
2016. jan. 28. 22:39
3/3 anonim válasza:
Én 20 éve itt élek, itt is születtem, és utálom Fehérvárt... Unalmas, tele van kíváncsiskodó emberrel, és sok a cigány is (valakinek ez is kizáró ok). A közlekedés sz*r, a buszok rendszeresen késnek, bár ez nem egyedülálló dolog. Szerintem Fehérvár olyan, mint egy falu, csak nagyobb. Ugyanúgy nem lehet csinálni semmit, ne számíts rá, hogy "izgalmasabb" lesz itt az élet. Amúgy nem is túl biztonságos, a belvárosban főleg nem. Este tuti nem sétálgatnék egyedül a belvárosban és a közeli panelházas területeken, mert akkor ellepi a helyi "maffia" a környéket. A külvárosi területek (Ráchegy, Öreghegy) nem gázosak, de ha tehetném, inkább választanám Pestet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!