Székesfehérvár miért ennyire gáz hely? Bővebben lent.
Eltöltöttem párommal 4 napot a városban, és sajnos azt kell, hogy mondjam, nem volt jó.
-Tele van a város pofátlan koldusokkal, akár hova leültünk, egyből ott termett 1-2. (Sőt, én beugrottam egy boltba, feleségem kint megvárt. Mire kiértem ketten zargatták, hogy "kérlek adj már pénzt")
-Szinte nem látni fiatalokat a városban.
-Alig találtunk nyilvános WC-t.
-Az egyik kisboltban lehúztak 1000 forinttal, és számlát sem kaptam. (Párom előtt nem akartam hőzöngeni)
-Kerestünk valamit, de a leszólított járókelő bunkón legyintett.
És ez mind a Belvárosban történt!
Van ez a www.teleelettel.hu oldal, itt szép kis propaganda van a városról. De sajnos a valóság köszönő viszonyban sincs ezzel. Tény, nagyon szép a belváros, hangulatos, de sajnos ennyi. A "humán felhozatal" eléggé problémás.
Nem akarom megbántani az ottaniakat, de miért van ez ott? Nagyon jó adottságai vannak a városnak, BP is közel.
Üdv Marslakó.
Mikor érkeztél a Földre?
Miért érezted, hogy ezt a sok intoleráns dolgot el kell mondanod?
Miért pont itt mondod el?
A poltika rovatban több (látszólag) világlátott polgárt találnál.
Miért nem mész oda fröcsögni?
kedves kérdező ez Fehérvár
fiatalokból azért láttál keveset mert nyáron nem fehérváron töltik az idejüket hanem inkább nagyobb városokban, ahol több a szórakozó hely, mert egy tini ott nem sok mindent tud csinálni
igen sok a kéregető (túl sok) és az emberek is nagyon udvariatlanok
a normális emberek meg menekülnek onnan éppen ezért amit leírtál
egyébként sok kedves ember is van azért
Üdv!
Én fehérvári vagyok..nem olyan rossz hely szép csak hát mint leírtad nincs sok fiatal pont azért mert lehetőség a fiataloknak mint pl másik városba vagy akármár a falvakban IS!! Meg rengrteg kolduló is van de velük meg mi nem tudunk mit csinálni nem a mi hatókörünk lenne..és tényl nincs sok nyilvános wc aláírom mert sajnos már a pláza wc is fizetős..de nemfelétlenül a belváros a legjobb része van más hely is és egyébként este érdemes kimenni akkor tényleg zajlik az élet és hangulatos is!!! Összeségében a koldulókon kívül nem lenne rossz hely de abból sajnos nem csak itt van ennyi!!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!