Székesfehérvár - Köfém, jó hely?
Lehet hogy itt vennék lakást, az elhelyezkedés, infrastruktúra megvan, azzal nincs gondom.
Ami érdekelne a mindennapokkal kapcsolatban:
- a Budai út zaja közvetlenül a Budai út melletti lakásoknál/ban (van pár fa az út és a házak között, nem tudom mennyit fog),
- mennyire biztonságos a környék pl. reggel/este sötétben,
- úgy általában a bűnözés, kéregetés, csövesek mennyire jellemzik,
- a cinege faktor mennyire jellemző.
Köszi szépen.
A Budai út zaja nem olyan vészes, bár kérdés a ltp melyik részén vennél lakást. Közv. a főút mellett elviselhető, egyébként nem lehet hallani.
A biztonságról, kb átlagosnak megfelelő. Igazság szerint máshol se jobb, de a vasúthoz közelhez képest biztos jobb.
Mivel eléggé a város szélén van, annyira nem jellemzőek a kéregetők, csöveesek meg sajnos mindenhol egyre többen vannak.
A Cigány faktor, ha erre gondoltál, olyan fehérvár-átlag szintű, inkább munkások laknak, mint cigányok. Jobban szeretik a belváros-közeli helyeket, mint a városszélét. Bár elvétve, azért akadnak. A palotaváros újépítésű részében inkább jellemzőek, mert a kiváló városvezetés csoportosan költöztette be őket oda. Meg is lett az eredménye, napi rendszerességű balhék, lopás, hangoskodás, betörések jellemzőek a közelben.
Összevetve, nem rossz hely a köfém ltp, csak, ha menni akarsz valami bevásárlóközpont fele, jobb autóval...
Wow, köszi szépen :-)
A munkásokkal jól kijövök, a távolság nem gond, zaj és madarak kb. elviselhető szinten, jó lesz ezek szerint.
Remélem összejön ott... Köszi.
én is szerettem volna tudni mi a helyzet ott ezért rábukkantam erre a kérdésre, de a helyzetről én teljesen mást tudok:
nagyon sajnálom az ott lakókat, remélem a választások kedvéért azóta történt valami változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!