Kinek mi a véleménye Miskolcról?
Ezek a helyek érdekelnének.
Diósgyőr, Győri kapu, Újgyőri főtér, Vasgyár, Bulgárföld, Kilián, Pereces, Lyukó, Felső-Majláth, Majális-park környéke.
Avas, Csabai kapu, Petneházy bérházak, Meggyesalja, Mendikás, Ruzsinszőlő, Papszer, Középszer, Szentgyörgy út, Tapolcai elágazás, Egyetemváros.
Szentpéteri kapu, Szeles utca, Katowice utca, Búza tér-Repülőtér környéke, Megyei kórház környéke, Kassai utca.
Zsolcai kapu, Szondi-telep, Tiszai pályaudvar környéke, Gömöri pályaudvar környéke, Selyemrét, MÁV-telep.
Belváros, Corvin utca, Vörösmarty út, Népkert, Széchenyi út, Vologda.
Komlóstető, Miskolctapolca, Szirma, Martinkertváros, Görömböly, Felsőzsolca, Bábonyi-bérc, Bodótető.
Kicsit hosszúra sikeredett sajna, de ennyi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én szeretem, idevalósi vagyok, de annyi helyet felsoroltál, valahol életemben nem jártam, van, ahol több mint 10 évig laktam, egyik részen dolgozok, valahova szórakozni jártam, vagy ismerőshöz. Mégis mi érdekel ezekkel a helyekkel kapcsolatban (Felsőzsolca amúgy nem Miskolc, csak egy közeli kisváros!)
Itt szeretnél lakni? Lakást venni?
Miskolctapolca, Felső-Majláth,Szirma, Görömböly eléggé kiesik pl. a belvárostól, van, amelyik önálló település volt/jelenleg is annak tartják, de csendes, békés, vagy egyenesen gyönyörű (Tapolca pl.)
Avas, Belváros, Diósgyőr, Kilián elég tág fogalom ahhoz képest, hogy felsoroltál még utcákat is, mert pl. a Corvin vagy a Széchenyi út a belvároshoz tartozik, A Szentpéteri kapiu a Megyei kórház környéke, de végülis utóbbi körül van a Kassai is...
Nem világos, hogy mi érdekel?
Szép hely :)
kár, hogy sok a.... na mindegy
Ebből kifejezetten jók: Miskolctapolca, Szirma, Martinkertváros, Görömböly (csak ezek eléggé kijjebb vannak a belvárostól), illetve ami elit negyed még, az az avas-keleti Tampere városrész, az tele van újgazdaggal és a válság miatt durván lementek most az árak.
Kulturáltak még: Belváros, Corvin utca, Vörösmarty út, Népkert, Széchenyi út, Csabai kapu, Majális-park környéke, Papszer, Középszer, Tapolcai elágazás, Egyetemváros, Szentpéteri kapu, Szeles utca, Katowice utca, Búza tér-Repülőtér környéke, Megyei kórház környéke
Proli, de elmegy: Diósgyőr egyes részei, Győri kapu, Újgyőri főtér, Bulgárföld, Kilián, Felső-Majláth, Avas egyes részei, Petneházy bérházak, Selyemrét, Vologda
Nem ismerem: Vasgyár, Meggyesalja, Mendikás, Ruzsinszőlő, Kassai utca, Zsolcai kapu, Gömöri pályaudvar környéke, MÁV-telep, Komlóstető, Bábonyi-bérc, Bodótető, Felsőzsolca (ez mondjuk nem is Miskolc, készülj fel rá, hogy a buszbérlet drágább)
Eszedbe ne jusson: Pereces, Lyukó, Szentgyörgy út egyes házai (tényleg házanként változik), Szondi-telep, Tiszai pályaudvar környéke.
Lyukón lakik egy volt osztálytársam. Ha az a gyerek nem drogos, akkor senki. :D
Egyébként én szeretem a várost. De hallod ezek a felsorolások, konkrétan az egész várost felsoroltad. :D
Tapolca a legszebb hely, de sajnos nagyon kiesik és drága is. A belvárosban is drágák a lakások, de legalább minden közel van. Én Diósgyőr környékén lakok, nem olyan gáz, és rengeteg a szórakozási lehetőség. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!