OZORA fesztiválról mi a véleménye azoknak akik már voltak?
Retek hippikkel van tele az egész. Igazi sárbafetrengős, igénytelen, fú-de-egyesültem-a-világ-mindenséggel-papucsfonásból-és-koldulásból-élek-istállóban-aludtam-tegnap-is nyomorék kölkök, szétszívott vagy bélyegezett fejű barom szülők(!) akiknek a gyereke már totyogósként halláskárosult lesz a hangszóróknál, vagy épp az úton játszik a porban, míg a szülei tripelnek és még királynak meg jó szülőnek is tartják magukat közben.
Retek egy banda, nem mondom, dolgoztam én már sok fajta fesztiválon mindenféle emberek között, de ezek a goás hippik leggusztustalanabbak az összes közül.
a #6 úriembernek ne hidj. még nem volt a fesztiválon, ha volt is egy beszűkült tróóóger. az ilyen emberektől tartsd távol magad. Szívesen várunk a társaságunkban, ha jösz idén.
Mellesleg nem csak hippik járnak a fesztiválra. Becsületes normális munkahelyen dolgozú 24 éves felelősség teljes felnőtt férfi vagyok élet célokkal, aki szereti egy évben egyszer ozorán kiengedni a gőzt.
Én is dolgoztam ozorán és bátran jelentem ki (a kollégáim nevében is), hogy ennyi kedves emberrel sehol nem találkozol.
A hatos válaszoló vagy benézte a fesztivált és máshol járt vagy egy nagyon megkeseredett ember. Mindenesetre biztos kellemes volt, hogy körülötte több tízezer ember jól érzi magát, Ő pedig magában fortyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!