Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » OZORA fesztiválról mi a...

OZORA fesztiválról mi a véleménye azoknak akik már voltak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
hataaaaalmas buli:D
2015. nov. 2. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Először nem akartam oda menni, aztán meggyőztek, nem csalódtam...nagyon jó buli. Vagy is inkább olyan helyhez hasonlítanám ahol lehet nyugodtan lenni. Nem csak buli van. Nagyon sok érdekes beszélgetés és pihenés. Telefont kikapcsoltam ittam a sört és nyugalom vett körül. Aztán este meg beindult az élet és leírhatatlan....ajánlom neked.
2015. nov. 2. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 2016-ban ottleszek :)
2015. nov. 2. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Elkell menni még utolsóra!
2015. nov. 3. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:
utolsóra?
2015. nov. 3. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
8%

Retek hippikkel van tele az egész. Igazi sárbafetrengős, igénytelen, fú-de-egyesültem-a-világ-mindenséggel-papucsfonásból-és-koldulásból-élek-istállóban-aludtam-tegnap-is nyomorék kölkök, szétszívott vagy bélyegezett fejű barom szülők(!) akiknek a gyereke már totyogósként halláskárosult lesz a hangszóróknál, vagy épp az úton játszik a porban, míg a szülei tripelnek és még királynak meg jó szülőnek is tartják magukat közben.

Retek egy banda, nem mondom, dolgoztam én már sok fajta fesztiválon mindenféle emberek között, de ezek a goás hippik leggusztustalanabbak az összes közül.

2015. nov. 7. 02:33
 7/10 anonim válasza:
79%

a #6 úriembernek ne hidj. még nem volt a fesztiválon, ha volt is egy beszűkült tróóóger. az ilyen emberektől tartsd távol magad. Szívesen várunk a társaságunkban, ha jösz idén.

Mellesleg nem csak hippik járnak a fesztiválra. Becsületes normális munkahelyen dolgozú 24 éves felelősség teljes felnőtt férfi vagyok élet célokkal, aki szereti egy évben egyszer ozorán kiengedni a gőzt.

2016. jún. 9. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
7# ezen is voltam, meg a sun fesztiválon is, dolgozni. Hidd el, mindenkinek, aki ott dolgozik és félig-meddig józan ez a véleménye rólatok.
2016. jún. 10. 01:28
 9/10 biologx válasza:
Most augusztusban én is megyek, első ozorám lesz, csak sajnos egyedül.. :/
2016. jún. 23. 16:37
 10/10 anonim válasza:
100%

Én is dolgoztam ozorán és bátran jelentem ki (a kollégáim nevében is), hogy ennyi kedves emberrel sehol nem találkozol.

A hatos válaszoló vagy benézte a fesztivált és máshol járt vagy egy nagyon megkeseredett ember. Mindenesetre biztos kellemes volt, hogy körülötte több tízezer ember jól érzi magát, Ő pedig magában fortyog.

2016. aug. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!